Guest Octavia SB Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Vie mi niekto pomoct po studenom starte ma motor nizke otacky pod700/min cca na 5 minut ked sa zohreje tak niesu ziadne problemy OCTAVIA 1.6 Tdi cr 2011 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasek Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Moc tomu nerozumím. A nemáš nastavený nízké otáčky na volnoběh? nedávno jsem byl u TDIfun na chipu, a ten mi na to přišel a zvedl mi je, na hodnotu asi 850ot./min. Říkal, že těch 700 je strašně málo. Já jsem si toho nikdy nevšiml, protože jsem měl vždy zapnutou nějakou zátěž. TDIfun, však musel pro přesné změření výkonu vypnout vše, světla, rádio a klimu. A tak byl motor bez zátěže a dost rachotil a cukal se, až jsem byl překvapený, co se děje, takže jsme to zvedli a je motor se na volnoběh chová o dost kultivovaněji a tišeji. Ale asi se pletu a problém u tebe bude jinde, takže ti poradí zkušenější a více znalí, než jsem já :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Octavia SB Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 neviem asi to nebude problem z nastavenim pretoze to by mi v servise povedali ide oto ze staci prejst kilometer trochu sa zohreje a uz je vsetko tip top ziadny problem iba ten prvy studeny start je ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.