Baurak Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Toto je kopie na vyzadani autora puvodniho tematu!! Tak jsem se dnes odpoledne pustili s Vašou do instalace výhřevu sedadel.Toto je jen základní info,pokut chcete někdo podrobněji poskytneme já nebo Vaša podrobnosti. Kabeláž jsem vymotal z jednoho centrálního svazku,který byl napůl vyhořelý,ale zrovna toto bylo OK. Jako první je potřeba vytáhnout sedačky,rozkuchat levou a pravou starnu palubovky,prahový "A"sloupek,povolit releový box.V releovým boxu jsou volné pozice pro pative na ŘJ výhřevu,tak je tam umístime.Dále táhneme 3 malé svazky-jeden-kratší k řidičovému sedadlu,druhý-delší ke spolujezdcovému a třetí k vypínači.Z každého tohoto kabel.svazku vedou hnědé dráty a ty je třeba uzemnit.Z ŘJ a spínače jsem je dali na kostřící bod vedle releového boxu,z konektoru pod sedadly jsme je dali na spodek "A" sloupku na kostřící bod.Červeno černý drát vedoucí z ŘJ je potřeba dát na pojistku na pozici 44,kterou je potřeba vytvořit z "S"kontaktu.Dále je potřeba ze spínače výhřevu sedadla zapojit tři dráty-již zmiňovanou kostru,podsvětlení a spínaných +12V.kostra jde tedy na kostřící bod vedle rel.boxu,"S"kontakt jsme použili z rádia a osvětlení jsme napájeli na vedlejší spínač.Pak vše složit a hele,ono to fachá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 První foto je samotný svazek.Druhé foto je příprava pro montáž svazku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 třetí foto je umístění ŘJ do releového boxu.Existuje i jedna ŘJ,jde vlastně o spojení dvou do jedné,ale patice zůstavají stejné,potom je to stejně velké jako cyklovač stěračů.jedna nevýhoda-odejde-li jedna strana,mění se to celé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 další foto-Vaša natahuje kabeláž k sedačce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 takhle to vypadá pod sedačkou.Zelený konektor je výhřev,žlutý je airbag 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Foto poslední,pak už nějak došla baterie ve foťáku,ale bez obav,vše jsem pěkně zkompletovali a vše funguje jak má.Tady zapojujeme vypínač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.