Gregy Odesláno Říjen 12, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 Zdravím, dneska se mi do ruky dostalo pravé světlo s čočkou. Ale chybí zde část, ve které má být objímka žárovky nebo něco podobného. Nemáte někdo fotku, co tam má být, nebo kdo to seženu, abych zde mohl osadit žárovku H7? Nikde jsem nic nenašel. Díky ta odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Říjen 12, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 (upraveno) Mno spis mi to pripada jako xenon... Upraveno Říjen 12, 2014 uživatelem Swed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Říjen 12, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 Jj. To je xenonová lampa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gregy Odesláno Říjen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 Aha, takhle. Chtěl jsem to jen kvůli sklu, takže jsem to nezkoumal, našel jsem to na bazošu za 600kč. Měl tam napsaný pro H7, tak nic no. Hlavní je, že mi posloužilo to čelní sklo (plast). Popřípadě, co tam potřebuju, aby to byl funkční xenon? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Říjen 12, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 Vybojku, jednotku a kabel od jednotky do vybojky...<br />...pak by to mel byt plnohodnotny xenon.<br />Ale i tak mi to prijde nejake divne...<br />...neco mi tam chybi jako ze parabola... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gregy Odesláno Říjen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 Vyrábí/vyráběly se 3 druhy světel. Klasický paraboly, čočky na H7 a xenony. Možná by to chtělo lepší informace, než začeš používat sarkasmus... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Zadny sarkasmus jsem nepouzil!!! A vim presne jake svetla se do OII davaly! Jen jsem napsal ze mi tam jakoby neco chybi, protoze kdyz jsem mel rozebrane sve xenony tak mi neprislo, ze to vypadalo jako u tebe na tech fotkach co mas focene zezadu! Takze easy ano. Nemusis se hned certit. Snazim se ti pomoct... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.