Přejít na obsah

Vag com - kabel pro O2


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, máte někdo skušenosti s tím, jetli mi mi na VAG COMu pojede kabel ELM 327?

Pujčoval jsem si od kamoša Hex-can s originál Vag com 704.1 a vše šlapalo. Teďka jsem si objednal tento kabel ELM327, v popisu je psáno, že umí can-bus a nové auta od 2004. Cosi jsem četl po netu, že můžu tím Vagem i kabel odpálit. Nebo musí být bezpodmínečně jen HEX-CAN? Nebo mi půjde na tom ELM327 alespoň něco? Můžete mi někdo poradit?

Odkaz ke komentáři

No to je právě to, že si origo mohu pujčit, ale kamoš je ode mne nějakejch 50km a někdy ho doma nemá, takže když se mi rozsvítí nějaká kontrolka s chybou, tak bych se na to dostal až tak po 14ti dnech. Když bych chtěl něco nakodovat tak už to těch 14 dní vydrží a udělám si to u něj.

Jinak nevíte jakej dobrej program by byl na tento kabel ELM327?

O víkendu se na to snad dostanu a skusím ho, pak písnu co jde a co nejde.

Odkaz ke komentáři

Jak bych to jen řekl....Velkou výhodou ELM 327 je, že se s ním dají dělat i auta mimo koncern - spíše na to se i používá. Dost programů seženeš zadarmo jako open source. Velmi populární je třeba Scanmaster, tuším, že je i v češtině (ten tak úplně zadarmo není, ale vygooglovat se dá ledacos). A tím bohužel končí výčet pozitivních či neutrálních informací o tomto kabelu.

Odkaz ke komentáři

Na O2 s tímhle nemám zkušenost, ale obávám se, že tvé požadavky jsou hluboko za možnostmi tohoto kabelu a že cena plně odpovídá výkonu. Je to jen taková hračka na sledování více či méně obskurních parametrů, které vozidlo generuje. Kdysi jsem měl v ruce nějakou starší revizi tohoto drátu a bylo to naprosto k ničemu. U koncernových aut je prostě jasná volna VAG, pozažmo VCDS a k nim kompatipilní kabely. Tohle je spíše pro auta, kde jiné snadno dostupné možnosti nejsou.

Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové.

Nebyla by nějaká dobrá duše, která dokáže programovat Octavii II r.v. 2005. Mám na mysli třeba zapínání světel na Ameriku, zapnutí druhé mlhovky nebo mlhvoky zaplé při brždění... V Okolí Liberce a Mladé Boleslavi?

Děkuji převelice za jakýkoliv kontakt.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Ahoj panové

Chci se zeptat jestli mi pojede tento kabel HEC CAN BUS s vcds 12.12, nemuže se něco stat s kabelem když to připojim ja ho použivam s vagem 704 a tam to slape. Jak se to pozna jestli je to čina nebo ne.Když otevřu vcds tak je tam napsano že neorig. kabel bude vyřazen s provozu. Prosím o radu Děkuji

post-43417-0-37028900-1426413764_thumb.jpg

post-43417-0-52628100-1426437375_thumb.jpg

post-43417-0-58146100-1426437416_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...