Přejít na obsah

Nejdou otevřít dveře

jen31

Doporučené příspěvky

Zdravím. Potřeboval bych poradit s dveřma. Zastavím a chci je zabouchnout a nešli . Po chvíli zavírání se to povedlo ale od té doby nejdou otevřít ani z venku ani zevnitř. Při pokusu otevří zevnitř mi ještě prasklo lanko vnitřní kliky. Na dálkový i na klíč mi čudlík na dveřích normálně vyskočí ale dveře nic. Díky za radu.

Odkaz ke komentáři

Téma je nesprávne zaradená, ale aj napriek tomu predpokladám, že ide o mechanický problém, kedže dvere najskôr nešli zatvoriť a ako sám píšete po "chvíli zatvárania" sa to podarilo - na základe toho usudzujem, že to bola chvíľa fyzického násilia páchaného na dverách a to hovorí samo za seba. Kedže elektronicky zámok funguje ako píšete, chyba bude mechanická a to potom nezostáva nič iné ako nájsť tu na fóre návod ako rozobrať tapacír z vnútra auta a násilne zámok vytiahnuť. Otázne ešte zostáva o ktoré dvere ide, kedže to ste neuviedli.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj. Stalo se mi to same a musel jsem sundat venkovni tesneni dveri a vyhackovat je. Po otevreni jsem vsechno rozebral- ty budes diky tomu pretrzenymu lanku taky.... A pri jednom jsem si udelal udrzbu na celym zamku... No ale muj problem byl ve vymackany dosedaci gume uvnitr zamku. Tak jsem ji seriznul a v kombinaci s celkovym promazanim to funguje jak novy.... Hodne stesti..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...