Přejít na obsah

originál caralarm Škoda, dotaz/prosba

PedroO2

Doporučené příspěvky

Dobrý den, všem, podle všeho to vypadá že bych měl mít ve výbavě toto http://eshop.skoda-auto.com/cz/en/b2c/car-alarm-for-octavia-ii na klíčku mám tu zelenou klíčenku. nicméně stále se mi nedaří dohledat, případně jak otestovat, že se jedná pouze o centrální zamykání, případně i autoalarm. Na předních bočních sklech mám samolepku caralarm Škoda, nicméně ať jsem zkoušel co jsem zkoušel, nepodařilo se mi spustit alarm, nebo alepoň aby mi začaly blikat směrovky a tím se dostal dál k tomu, že je chyba třeba v siréně. K diagnostice se teď nedostanu ale po poslední návštěvě autorizáku mi bylo řečeno že jedinou chybu kterou diagnostika hlásí je chyba vyhřívání zrcátek. Můžete mi prosím tedy někdo poradit jak ověřit jestli je součástí výbavy i alarm? Minulá majitelka ani nevěděla na co se ptám, a když jsem prohledal všechny dostupné papíry k autu nikde se o caralarmu nepsalo. Klíčenkou lze auto zamknout i odemknout. Jsem opravdu amatér přes tyto věci a tak nevím kde začít.

Budu vděčen za jakoukoliv pomoc. Díky všem

Odkaz ke komentáři

Levý B sloupek, tlačítko vypnutí hlídání vnitřního prostoru?

Sednout si do auta, zamknout dálkou a po minutě mávnout před mřížkami u schránky na brýle?

OK, zkusím, díky moc.

edit - tak jsem hledal jako drak ale žádné tlačítko jsem nenašel, kde přesně je, nebo nemůlžete mi jej vyfotit? Jsem slepý a nevím kde přesně hledat.

Díky moc

Odkaz ke komentáři

manual k vozidlu strana 44, obrázek 33. Jinak je to vedle sedadla spolujezdce.

manuál už stahuju, díky moc snad už vyřeším, můžu ještě technickou? Ve dveřích bliká červená LED, to je ok, to už vím k čemu a je a co signalizuje, ale až dnes večer jsem zjistil, že mi bliká ještě jedna LED pod čelním sklem na řidičově straně úplne dole v rohu, má to spojistost s alarmem?.. Děkuju moc, omlouvám se za svojí neznalost :( Rozumím jiným věcem ale auto to je pro mě země vzdálená.

Odkaz ke komentáři

Ta ve dveřích je standart a značí centrální zamykání, tu má každá octavie. Ta pod sklem je už zajímavější a minimálně je to falešná led :)

Nevím jak se instaluje případní signalizační led u origo alarmu, já mám jablotron a mám ho místo jednoho tlačítka pod klimou.

ale opravdu zkus sednout do auta, zamknout dálkou a až se rozblikají všechny diody, tam zamávej rukama a jestl ise něco rozhouká tak máš jasno :)

Odkaz ke komentáři

Ta ve dveřích je standart a značí centrální zamykání, tu má každá octavie. Ta pod sklem je už zajímavější a minimálně je to falešná led :)

Nevím jak se instaluje případní signalizační led u origo alarmu, já mám jablotron a mám ho místo jednoho tlačítka pod klimou.

ale opravdu zkus sednout do auta, zamknout dálkou a až se rozblikají všechny diody, tam zamávej rukama a jestl ise něco rozhouká tak máš jasno :)

Tak, velice zajímavé poznatky mám :) Tlačítka na sloupcích nemám, LED v dolním rohu jak jsem psal vede do krabičky kterou jsem posílal v linku v prvním příspěvku a štítek tam žádný není. Když se zamnku v autě, tak po 2-3 minutách je slyšet zacvakání relátek a když mávám v autě jak za prvního máje tak se mi rozblikají směrovky :) Takže asi tam tam alarm bude ale je někde zrada buď v siréně nebo někde kolem :) Nicméně díky alespoň za pomoc. Trochu jsem se posunul i když tím že tam ty tlačítka ve sloupcích nemám tak mám asi prapodivnou výbavu :)

Odkaz ke komentáři

Nemusí být, zkus bljesknout štítek výbavy vedle rezervy nebo ze servisky, pokud tam bude chybět tovární alarm, tak je dodělaný dodatečně = absence tlačítka.

Zbytek je otázky diagnostiky, není nic snazšího, než udělat základní test alarmu a tam siréna určitě bude;) A je dost pravděpodobný, že ti v závislosti na věku baterie vytekla a proto siréna nesirénuje (je totiž nezávislá na autě)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...