zikmeister Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Ahoj, mám takovej menší dotaz. Zjistil jsem, že mě nefungují všechny "čáry" vyhřívání zadního skla - zatím jsem si všiml jen jednoho, ale od minulého majitele vím, že byli cca 2-3. Chtěl jsem se zeptat jestli existuje nějaký způsob opravy a případně zda umí a je ochoten někdo v Praze či nejbližsím okolí provést? Nebo je nutná výměna skla? Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Co Rolbar ;)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Okno netreba menit. Vyhrievanie sa da opravit. A opravis si to aj sam. B) B) http://www.taelektro.sk/?p=736 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Dik za tip Jenze to bych musel videt kde je nejaky preruseni :( Jsem na to ted koukal asi 20 minut a nikde jsem nic nenasel, vse vypada ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Já jsem to měl taky..přerušené dva. Je to mikroskopická trhlinka, ale jde okem najít..pokud to chceš opravit, musíš prostě najít, kde je to vyhřívání přerušené. Jinak nové okno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 Tak uz sme dneska zjistili kde asi bude problem - jeden pruh je poskozenej. Ale ostatni se zdaji ok tak je divny ze nefunguji 2, jeste budu hledat s lupou Ale bohuzel Rolbař tyto opravy nedela..Nenajde se nekdo z Prahy kdo ma s timto uz nejakou zkusenost a byl ochotny me s tim pomoct? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 né, že nedělá, ale spíš se mu do toho nechce :D po dvou opravách tou vodičkou se to do roka sloupalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Opravdu se v Praze nikdo nenajde kdo by se do toho pustil? :( Samozrejme zaplatim, kdyztak do SZ, diky moc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.