7jirka7 Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Potřebuju poradit. Auto měl teď půjčené děda a říkal, že se mu občas stalo, když chtěl přeřadit z jedničky na dvojku, vzal za řadičku a normálně mu to tu rychlost vykoplo do neutrálu. Na jiné rychlosti prej naprosto v pohodě, nevíte co by to mohlo dělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 To bude rukama. O tomhle jsem už slyšela u svojí drahé polovičky. Následně jsem to i párkrát viděla. Když řídím já, mně se to nestane. Hezky sešlápnout spojku až na podlahu, zařadit pořádně rychlost, aby zapadla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Taky se mi to jednou za cas pri ceste na ranni stane, ono staci nedomacknout spojku, rychlost tam skoci napul, zarachoti nechytne se a vyskočí... Rekl bych ze pokud to nepozorujes ty tak se nemusis strachovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 už se mi to taky stalo. Ale neděje se to při řazení jedničky ale při vyřazování jedničky a to při plně sešléplé spojce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Říjen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Nikdo neví čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Říjen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 Nemohlo by to taky dělat to že mi měnily spojku, a třeba náhodou nenamontovali jednohmotu místo dvouhmoty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.