Přejít na obsah

HELP brzdy.

Doporučené příspěvky

houmi: jj... taky jsem si říkal, že jsou dost špatný a z venku vypadaj jak nový.,.. :-( Nejsou tam dlouho,ael asi si špatně sedli desky no... :-(

Už jsem psal Liskymu, že vezmu asi od něho ty Bremba...

Jen otázka půjdou mě tam? Měl předface AGR.

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Zde je odkaz na podrobnou výměnu kotoučů: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/vymena-k...tavia-16i-75-kw

Zvážil bych koupí drahých sportovních kotoučů, u TDI se přední kotouče vlní, já jsem je měnil zhruba před 5.tis km, lehounké zajíždění, na křižovatce nestojím na brzdě, dávám ruční brzdu, brzdím motorem, výměna dle dílenské příručky.

Nyní mi už při lehkém brždění, vibruje volant..

Koupil jsem je zde: http://www.cc-autodily.cz/ ceny a přístup, můžu jen doporučit

Odkaz ke komentáři

No dovezl jsem BREMBO max a desky TEXTAR tak jsem zvědavej jak to bude chodit a fungovat... Samozřejěm vše dobře očistíme a uděláme aby řádně chodilo... jsem domluven se známým na pondělí na dílnu...

jak na brzdy vím ale díky. ;-) Jinak tuty kotouče byly zánovní... (Ale já neměnil... )

Odkaz ke komentáři

Pepa: No právě tyhle desky prý hodně doporučují na DP foru... co povídal klučina. Tak uvidíme. Zatím nepíská a neměly by být právě moc tvrdý, takže by kotouče žrát neměli... Uvidíme časem... ;-) Ale díky... příště zkusím případně ty Jurid desky.

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Pepa: No právě tyhle desky prý hodně doporučují na DP foru... co povídal klučina. Tak uvidíme. Zatím nepíská a neměly by být právě moc tvrdý, takže by kotouče žrát neměli... Uvidíme časem... ;-) Ale díky... příště zkusím případně ty Jurid desky.

[/quote

Čau, chtěl bych se zeptat jak ti šlapou ty brzdy? Bremba kotouče a desky Textar? Přemýšlím o tom právě taky..díky

Odkaz ke komentáři

Joo Textar jsou dobrý..na zadek jsem ted dával Zim. desky..ale ikdyž jsou na Zim. kotouči tak stejně jako ostatní jsou tak o 3mm menší a kotouč pak od vrchu pěkně rezne.a to je věc,která mě maximálně sere..Neřekl bych u nějaký Chiny,Starline apd ale je to i u prémiových značek.Zajímavé je že předky jsou v pohodě a to jak na serii tak ted na zim.a ruzné desky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...