ZubrCZ Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Čau chlapy, před pár dny mě začal blbnout ventilátor na chladiči. Stačí někde zastavit na půl minutu/minutu a hned se mi sepne ta větrná elektrárna vepředu - dovnitř se přenášení lehké vibrace, ale to by tak ještě nevadilo. Ale ventilátor to sepíná i když teplota motoru je teprve na 50 stupních. Stalo se mi to i chvilku po nastartování. Co by to vše mohlo dělat? Nebo má s tím někdo nějaké zkušenosti? Moc děkuji za cokoliv. Jinak jsem to měl napíchnutý a psalo to tam chyby - 05658, 01025 a recirkulace výfukových plynů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 máš zaplou klimu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZubrCZ Odesláno Říjen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 klima je vypnutá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaspel Odesláno Říjen 26, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 (upraveno) Vadné čidlo klimy. Měnil jsem v pátek. Měl jsem to samé na O2. Furt to spínalo větrák na plný výkon. Lehce jsem opřel o nárazník - malý důlek, ale odnesl to již načatý chladič klimy co dřív jen prolínal a čidlo, které je mezi nárazníkem a chladičem. To jsem měl ještě štěstí, protože v tom prostoru je i hodně trubek klimy. Upraveno Říjen 26, 2014 uživatelem kaspel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZubrCZ Odesláno Říjen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 Neupozornila by mě diagnostika na vadné čidlo klimy? Ale zkusím na to kouknout... Větrák to teda za jízdy nezapíná, zapíná ho to jen - když cca. tu minutu někde stojím (je jedno jestli má motor 90 nebo 50 stupňů) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Skus cidlo teploty chladiacej kvapaliny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.