Fr33m4n Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Ahojte mam taký "problém" s ventilátorom chladenia chladiča. :D Takže po vypnutí auta mi stále beží ventilátor a musím znovu dať kľúč do zapaľovania a potočiť a počkať kým kontrolky na palubovke zhasnú a vypípa sa. Skúšal som či sa nevypne po nejakej dobe sám a trvá mu to cez 15min. čo sa mi vôbec nepáči. Je úplne jedno či len naštartujem alebo idem autom 1km alebo 100km. Tiež mi svieti tá žltá kontrolka čo vyzerá ako vodovodný kohútik ale to zrejme nebude nijako súvisieť. Naposledy keď mi svietila bola tuším zlá lamda sonda či čo to. Viete mi poradiť čo s tým? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 (upraveno) To co vypadá jako kohoutek značí chybu na řídící jednotce, kterou by chtělo přečíst. Zřejmě to může souviset s těmi nevypínajícími větráky. Upraveno Říjen 24, 2014 uživatelem Morgaine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fr33m4n Odesláno Říjen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Aha jasne, tak nahodim na pocitac a uvidime co to povie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.