yirka Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 pánové nemáte nějakej fígl jak povolit a neurvat. Nejdou mi povolit dvě žhavky, s jednou nepohnu vůbec a druhá jde o půl otočky sem a tam, vrže ale dál nejde, použil jsem WD čko ale žádná změna. bojim bojim bojim, nějaká rada nebo nějaký specoš uvolnovač? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Brzdova kvapalina. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Nebo coca cola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yirka Odesláno Říjen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 o víkendu vyzkouším díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 zkusil bych to povolovat na ohřátém motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 U tej brzdovej kvapaliny ako radil PROCHY603 , by som najprv skúsil starú červenú. Tú netreba oplachovať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 To tak vyzerá keď sa vymenia žhaviče a závit sa nenatrie medenou vazelínou a potom chceš či nechceš to pojde ale aj s hliníkovou špirálou von v lepšom prípade skús tak ako píše Rolbar lebo kvapalina asi nepomôže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yirka Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 žhavky jsou tam od nova takže první výměna, na teplým motoru jsem to zkoušel, červená brzdovka mě napadla jen ji někde najít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Bojim se ze ta brzdovka take nepomuze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 Brzdovka nepomože je tam tak tesný zavit že to nepresiakne jedine sa s tým hrať hore dole po milimetroch a hlavne neutrhnúť hlavičku žhaviča. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yirka Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Brzdovka nepomože je tam tak tesný zavit že to nepresiakne jedine sa s tým hrať hore dole po milimetroch a hlavne neutrhnúť hlavičku žhaviča. jj maš pravdu žádnej pokrok, jen jedna co sní nešlo hnout , tak půl otočky sem tam a dál ani tuk, druhá to samý, no budu to pamalu pokoušet rozhejbat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yirka Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 tak po týdnu pomalého rozhýbávání a stříkání WDčkem je třetí venku, čtvrtá zatím jde o otočku, tak budu vždy po návratu domů pokračovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ChlebaSmaslem Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 A ted trochu jina otazka, co kdyz se mi ji povedlo urvat? Jde nejak rozumne bez rozdelani pulky motora dostat ven? Jednu jsem mel vadnou, ale rikal jsem si ze pro jistotu vymenim vsechny, no a takhle to dopadlo.. :( Nastesti tahle je zatim v poradku, ale asi tomu tak nebude naporad.. :(Zhavici svicka se trhla presne v miste kde konci blok motoru, takze neni ji ani za co chytit... Nejake napady? Zkusil bych to nafotit, ale jsem az do vanoc mimo CR takze i mimo auta.. Jen ze jsem tady videl to tema, tak jsem si rikal ze za optani nic nedam.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yirka Odesláno Listopad 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 tak se vyplatilo nespěchat, i čtvrtá si nechala domluvit. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.