Přejít na obsah

Startování 74kw PD + Otáčky

Doporučené příspěvky

zdravim panove setkal jste se uz nekdo stim to uz se mi to stalo po 3ti studeny start otocim klickem kratce zhavy a hned chytne tak jak ma ten samy pripad motor o5 studeny otocim klickem dlouho zhavy auz dele toci a hur chytne treba dnes konkretne -14 na drc cca po 12 hodinach -7 dlouho zhavy a hur chytne nevite nekdo cim to muze byt dekuji

pc nic neukazalo bez chyb

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Zdravim,

Potrebuju akutne poradit :wallbash::wallbash: auto pouzivam opravdu denne ( prace 60 km a jezdeni s prckem o vikendech) a penez zrovna ted moc nemam.Pri startovani mi to naskoci az tak na potreti a to se stlacenim plynu.Ovsem co se tyce toho silenyho dymu (bily).Dalsi problem nez se objevil tento se mi stava ze ve vysoky rychlosti 5,6 stupen mi skacou ohromne otacky nahoru a dolu v rychlych intervalech turbo to podle me neni jelikoz se to deje od 1500 otackach.

Muj nazor bud svicky ,mozna to turbo,nebo ERG nebo jak se tomu nadava.Jsem fakt lajk takze srandicky si nechte :D :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Zajed aspon k nekomu kdo ma diagnostiku, at to napichne a podiva se , jestli to nepise nejaky chyby. Se starovanim aspon zkus vymenit zhavky, teplotni cidlo a klidne i ten filtr. Taky ti muze padat nafta, je toho proste vic, ale nejdriv bych fakt zacal tou diagnostikou, to se tyka i toho problemu s otackama. I kdyz takovy projevy jsou kdyz klouze spojka, kolik mas vubec najeto ? Nemas v tom nejaky pochybny cip ? Jeste u tech zhavek , dej pozor , aby jsi koupil spravny, u PD existujou 2 druhy , ktery jsou nezamenny, poznas to podle barvy na izolantu. Bud cerveny nebo zeleny, takze jednu vytoc a podle barvy kup novy, nejlip samozrejmne vsechny 4. Jinak takhle od stolu asi tezko radit

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
Guest silvogajdosik

Ahoj mam taky problem s mojou oktaviou 1,9tdi 74kw 2006 rocnik. Strasne mi tam blbne startovanie. Vzdy ked prvykrat startujem a niekam idem chyti na prvykrat ale akonahle ju zhasnem a skusim startovat znovat uz mi nechce chytit musim ju startovat cez plynovy pedal aby chytila. Niekedy pocas jazdy mi dokonca zacne trhat auto ako by stracalo vykon a raz mi dokonca v 50ke uplne zhasol motor. Beham s tym po servisoch ale nikto mi nevie povedat cim to moze byt pretoze vzdy ked pridem do servisu zrovna poslucha.Prosim vas nemate s tym skusenosti, popripade nevedeli by ste mi poradit co by to mohlo zapricinovat? Dakujem pekny zvysok dna

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Ahoj mam taky problem s mojou oktaviou 1,9tdi 74kw 2006 rocnik. Strasne mi tam blbne startovanie. Vzdy ked prvykrat startujem a niekam idem chyti na prvykrat ale akonahle ju zhasnem a skusim startovat znovat uz mi nechce chytit musim ju startovat cez plynovy pedal aby chytila. Niekedy pocas jazdy mi dokonca zacne trhat auto ako by stracalo vykon a raz mi dokonca v 50ke uplne zhasol motor. Beham s tym po servisoch ale nikto mi nevie povedat cim to moze byt pretoze vzdy ked pridem do servisu zrovna poslucha.Prosim vas nemate s tym skusenosti, popripade nevedeli by ste mi poradit co by to mohlo zapricinovat? Dakujem pekny zvysok dna

Ten problém se měl taky auto jsem nechal 4 dni v servisu a nic a ž když jsem ho šel vyzvednout tak jsem ho nemohl nastartovat tak se to povedlo napíchnout. Ukázalo to čerpadlo z nádrže nepodávalo naftu. Motor točil střiky se otevřeli ale nešla tam nafta.

Ten problém se měl taky auto jsem nechal 4 dni v servisu a nic a ž když jsem ho šel vyzvednout tak jsem ho nemohl nastartovat tak se to povedlo napíchnout. Ukázalo to čerpadlo z nádrže nepodávalo naftu. Motor točil střiky se otevřeli ale nešla tam nafta.

Zkus to čerpadlo. Ale PD je motor u kterýho tomůže dělat co koliv střiky, podávací čerpadlo nebo další věci . prostě ti tam nejde nafta.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...