Přejít na obsah

OCTAVIA - JJM MAxTON

Doporučené příspěvky

Rad by sem predstavil moje prvni auto, Vlastnim ji uz 2 roky ,

Najeto pri kupe :86000

Aktualni stav : 112000

Octavia 1,4 16V, vybava Clasic, elektricke predne okna, elektrika a vyhrivani spetnych zrkadelek, nic vic to nema :-((

autoradio JVC, repro JVC

opravy : Vymena vsech lozisk na Aute (predni FEBI, zadni TIMKEN) vymena Desticek a Kotoucu, vymena cidla chladici kapaliny, vymena spinacu varovnych svetel, Vymena H4 za Osram H4 Long Life

Predni zarovky Diadem, vsechno bezny veci

foto Kupa

post-809-1262786527_thumb.jpg

Potahy

post-809-1262786826_thumb.jpg

Natirani zadnych bubnu

post-809-1262786694_thumb.jpg post-809-1262786632_thumb.jpg post-809-1262786765_thumb.jpg

Bezny den v praci

post-809-1262786944_thumb.jpg post-809-1262787016_thumb.jpg post-809-1262787082_thumb.jpg post-809-1262787152_thumb.jpg post-809-1262787237_thumb.jpg

Vymena repro

post-809-1262787447_thumb.jpg post-809-1262787520_thumb.jpg

oprava zatekani do vozu , jedna tuba silikonu a bylo po problemu :)

post-809-1262787673_thumb.jpg

FOTO

post-809-1262788079_thumb.jpg post-809-1262788150_thumb.jpg

Malej kaminek :lol:

post-809-1262788265_thumb.jpg post-809-1262788360_thumb.jpg

Upravy : vsechno se bude delat ted na jare, vymena predniho narazniku, dodelani denniho sviteni, montaz zadnych repro, vymena dalkoveho klicu, dodelani folii , kupa alu Kol , strikani vsech cernej veci do barvy vozu

CEKAM na otazky nebo vety typu : SLAbej motor na takovy auto , Da se s tym vubec predbihat, ?!

Odkaz ke komentáři

Slabej motor na takovy auto , Da se s tym vubec predbihat, ?! :lol:

Robim si iba srandu,na to aky mas motor a ci je postacujuci je volba tvoja a kazdy si vybera podla svojho,ale co ma pobavylo je v podnapisu- Prekroceni rychlosti 60 km/h - 124 km/h = 500 eur zlava na 300 eur,to bola jakoneaka sleva ??akce?? :)

Auto je pekne,tak dufam ze bude sluzit dlhe roky,inak kamarad ma tiez Clasic vybavu 2001 ale bez el. a vyhrav.spetakov a vsetky okna na svihadlo ani palubni pocitac tam nema.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Koukal jsem jak si lakoval ty plasty a musiim ti rict, ze takhle ti to moc dlouho nevydrzi kdyz nebudes hodne opatrnej!

Tohle je lepsi dat laknout lakyrovi, naviic by si to mel i hezky ulity.

Jinak co ty pruhy na bok auta? budes chtit davat? Ja uz jsem pripravenej ze je najare budu sundavat...

Pruhy na auto chci jenom cekam na hezky pocasi chci dat rozlestit cely lak na aute a pak ti hned pisu :-)) muzes mi poslat cenu a cislo uctu ( posli cenu aj s postovnym pridej neco navrch )

Plasty sem streknul 2x plničem pak vybrusil pod vodou 2x sprejem a 3x lakem , snad to neco vydrzi predtim sem mnel striknuty na stribrno a za 2 roky ani jeden skrabanec a to sem to mnel jenom 1 krat lakem

Odkaz ke komentáři

Jo tak to urcite neco vidrzi, je tam docela tlousta vrstva takze bych se o to nebal.

Jinak krasne auticko, vzdy jsem mnel nejradsi ty Classic octy, ani sam nevym proc (mozna to bude tim ze ich zas tak moc neni). A na to ze nemas nic vic od vybavy tak jsem kouknul ze tam mas i 2x airbagy, takze to neni zas takova suhota.

Jak jsi spokojen s motorem, vym ze to neni zadnej zavodak, ale da se s tim jet "normalne" teda predjizdeni a jizda do kopce na dvouproudovce a podobne (samozrejmne ne pri plnem zatizeni tam je to uz nic moc). Jinak ten chip bych tam dal, jako citet to bude urcite a nestoji zas tolik penez. Osobne si nemyslim ze to budou vihozene korunky.

Odkaz ke komentáři
Jo tak to urcite neco vidrzi, je tam docela tlousta vrstva takze bych se o to nebal.

Jinak krasne auticko, vzdy jsem mnel nejradsi ty Classic octy, ani sam nevym proc (mozna to bude tim ze ich zas tak moc neni). A na to ze nemas nic vic od vybavy tak jsem kouknul ze tam mas i 2x airbagy, takze to neni zas takova suhota.

Jak jsi spokojen s motorem, vym ze to neni zadnej zavodak, ale da se s tim jet "normalne" teda predjizdeni a jizda do kopce na dvouproudovce a podobne (samozrejmne ne pri plnem zatizeni tam je to uz nic moc). Jinak ten chip bych tam dal, jako citet to bude urcite a nestoji zas tolik penez. Osobne si nemyslim ze to budou vihozene korunky.

koho chci predjedu , auto nema problem na semaforech predjet konkurenci, maximalka konci na 175 km/h , dalnice s vetrem v zadech 185 km/h muj TOP vic to neda, bohuzel mam stale v kufru nalozenych cca 100 - 150 kg takze je to znat, Lini to je jenom do kopce ale kdyz se pekne podradi a vytoci se to tak to jede .

Vim ze to neni ferari ale predjelo to uz vsechno krom BMW 7 , porche , auti TT , inac obiham jenom ja :-)

Kdyz bude cas a nabita baterka v camere udelam vam pak videii.

Odkaz ke komentáři
Asi to bude i tím že ostatní nechtěli závodit nebo předjíždět.....ale určitě ne výkonem auta :smich:

Jinak to asi bude vypadat že kdo chce předjede tebe :smich:

ani by som nepovedal ale hadat se nebudu . Hodne lidi kdyz zbada Octaviu tak mne chce predjet ale ja se nedam , jasny ze kdo chce a dupne na to tak mne pojede , ale stane se to malokdy :-))

Odkaz ke komentáři

:smich: vždyť říkam...nechcou závodit :D jinak tě musí podělat i fabia 1,4 16V stejný výkon/lehčí auto jinak cokoliv od 100koní vidíš jen zadní lampy pokud chce....

Houmiku...viš co to pro mě bylo když mě v passatu PDčku posral yaris :smich::lol: ......pak sme se podkali na bezínce....yaris sport 1,5T 110kW!!!v tom malém prckovy to bylo psycho když mě v tom svezl...mět křídla tak to letí :smich:

Odkaz ke komentáři

znam pohledy lidi, co by nejradsi prodali svoje auta a sli se nekam do rohu stydet :D kolikrat na me lidi ukazuji sprosty veci :smich: a nikdy nezapomenu na pohled kluciny v Octavce s 1.6 :smich: :smich: ten uz nevedel, jaky kvalt ma zaradit :lol:

Odkaz ke komentáři

to je mě jasné......mosí to byt psycho když ťa neco takého pojebe...... ale zas nechtěl bych sa v tom někdy vymlésknůk...málo plechu okolu... já mám rád velké auta... sen je S8... ono porsche nebo ferrari mě nebere..vyrobit malé auto se silnym motorem umí kažký.. ale taků krávu jak je ta S8 a je něco jiného.... obrovská luxusní limuzína....co podělá "cokoliv" to je krása Jestli ceny budou padat dolů jak padají tak za pár let si ji snad pořídím :smich: ...snad

Odkaz ke komentáři
:-)kdyz je dobry ridic tak nemusi mit hodne koni a ztrapni hodni namachrovanych vlastniku drahych znacek. Nejlepsi kombinace je zkuseny ridic a silne auto, pak pokud zna profil cesty, neda ho nikdo, maximlane ho dozene jeho vlastni chyba a vymlaskne se nekde :smich:

tak a tohle byla odpoved hodna Prezidenta nebo premiera republiky :smich:

taky sem dostal od majitele prodejni Fiat na povozeny Fiat 500 , hodne dobry a povedeny auticko jelo to ako z praku.

Odkaz ke komentáři

Jo a co jsem vcera slisel tak tu petistovku abarth pokud je pro majitele slaba ma moznost zajet do Ferrari a tam mu zvednou vykon za 20ps vsemy moznimi upravamy jako je chip, sani, vacky a podobne blbosti, co by kazdej tuner zvladl jen pocitacem :smich: ! Jenze jenom veta ze se v tom motoru vrtaly mechanici z Ferrari bude zvedat cenu auta o hodne hodne.

Ale hoblik moudre mluvi, zkusenej ridic dokaze udelat s hodne slabsim autem vic nez nejakej klucina s xxx ps pod kapotpu!

Jinak S8 (stara - 2000 r.v.) je pro mne vrhol vrholu. Radsi bych mozna jenom chipnute Superb 3,6FSI 4x4! :smich:

Odkaz ke komentáři

my jsme byli s tou Pandou v origo servise v CB a tam se na to bezeli vsichni podivat, ze je to prej siroko daleko jedina verze tyhle Pandy. No a chlapik nam rikal, ze majitel nemeckych autosalonu Fiat ma znamosti v Italii u Ferrari a on sam ma tyhle Pandy dve a obe dve v nejaky upraveny verzi od Ferrari :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...