Přejít na obsah

OCTAVIA - JJM MAxTON

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Jasne ze libi, akorat mne ne bavy se furt odhasovat a prihlasovat a bracha nema rad gdyz pisu s jeho nicku. :rolleyes:

Jinak chvalim barvu, at rika gdo co chce ale to je nejlepsi a nejkrasmnejsi barva na octu. Je videt ze se o to auticko staras poradne, vypada super.

K kolum, to jsou co 16"? Vic uz bych se bal dat na 1,4. Ja na TDI dal 16" a neni to ono, trosku to zere vykon.

Jo k tomu RS narazniku, no snizi se to auto, ale to ma vyhodu ze je ten RS odolnejsi na srabani a takove to parkovani na obrubnik nebo tesne pred nim, jelikoz to skrtne mozna driv ale se aspon ten naraznik neposere a ne ohne jak je to u serioveho. Osobne bich do toho nesel, uz se ty face standardni narazniky daji sehnat za smesne ceny a gdiz se neco potento tak to vymenim a je to. RS-ackej poskodit tak to bich brecel jak male decko!

Odkaz ke komentáři
Jasne ze libi, akorat mne ne bavy se furt odhasovat a prihlasovat a bracha nema rad gdyz pisu s jeho nicku. :rolleyes:

Jinak chvalim barvu, at rika gdo co chce ale to je nejlepsi a nejkrasmnejsi barva na octu. Je videt ze se o to auticko staras poradne, vypada super.

K kolum, to jsou co 16"? Vic uz bych se bal dat na 1,4. Ja na TDI dal 16" a neni to ono, trosku to zere vykon.

Jo k tomu RS narazniku, no snizi se to auto, ale to ma vyhodu ze je ten RS odolnejsi na srabani a takove to parkovani na obrubnik nebo tesne pred nim, jelikoz to skrtne mozna driv ale se aspon ten naraznik neposere a ne ohne jak je to u serioveho. Osobne bich do toho nesel, uz se ty face standardni narazniky daji sehnat za smesne ceny a gdiz se neco potento tak to vymenim a je to. RS-ackej poskodit tak to bich brecel jak male decko!

17- 7,5 :-) , a s tim RS naraznikem uvidim snad se rozhodnu do pristiho tydne a objednam ho

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
a uz je to DOMA :palec: super cena , uz iba gumy , geometriu dat udelat komplet brzy vpredu vzadu, striknuti narazniku a rozlešteni laku, vymena trysek, vyladenie motora a uz to bude HOtove, snad to do konce mesice stihnu vsechno ;)

post-809-1270660373_thumb.jpg

post-809-1270660396_thumb.jpg

post-809-1270660420_thumb.jpg

konečně pořádný kolesa :blink:

Odkaz ke komentáři

novy kola za 300 euro :palec: , gumy Dunlop SP 01 sport- taky novy ( ja chtel koupit disky za 600 euro tak sem trochu usetril )

a kola sou vrtany i na rozmer 5*112 kdybi neco :)

ta nalepka pujde dolu jen na levy strane je pod ni ryha tak proto je to tam nalepeny, ale kdyz pujde auto na opravu laku a rozlesteni jde to vsechno dolu i na kufri

to Konwas : uz se ti snad konecne ozvu na tu nalepku

a dekuji vsech za kladny ohlasi

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
ty jo..to sou 17ky? když to porovnám s chipmenovýma 18kama tak sa mě to zdá jakési malé :smich: ....a nejsou leštěné že?

jinak pěkné....nebude ten motor s tím teď mít problémy? :smich:

jj sou to stribrne nelestene 17, i mne se zdaji male ;) (lestene sem nechtel kvuli oprave, stribrny streknu sprejem) a motor v pohode zadny rozdil , zatim jenom vyhody lip to drzi na ceste , spotrebu sem zatim nepocital :smich: RADSI

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...