Přejít na obsah

OCTAVIA - JJM MAxTON

Doporučené příspěvky

sry...nechtěl sem tě urazit.....jen si nedokážu představit těch 50kW v tom malém obsahu jak se s tím jede jako prase v těžké oktávce....

si jako myslis že je to auto jen na popojiždeni po meste ? Uz se teším až prijedeš do Trenčina na sraz pujdu te povozit a pak se mužeme spolu bavit kdo jak jezdi :-) Znal sem vice lidi co mnelo ten isty nazor jak ty ale kdyz se svezli tak drželi hubu . Tatka mnel taku isto a kdyz to prodaval tak se o to auto prali 4 lidi a 3 si taky predtim rikali ze 1,4 to radsi ne :-) Cely auto neni jenom motor :-)

Odkaz ke komentáři

no právě že po městě kdybys jezdil tak bych to bral...tak jestli jedeš 50 nebo 70 je jedno ale mimo město a nebo dálnice.....fakt si nedokážu představit jak se s tím předjíždí na dálnici....

jako na popojíždění po měste to není zle...ale delší štreku to hnát po dálnici bych se bál....a pak je i spotřeba stejná jako u většího a silnějšího motoru...

máš pravdu..auto není jen motor..ale jeho velká většina..... ;)

Odkaz ke komentáři
no právě že po městě kdybys jezdil tak bych to bral...tak jestli jedeš 50 nebo 70 je jedno ale mimo město a nebo dálnice.....fakt si nedokážu představit jak se s tím předjíždí na dálnici....

jako na popojíždění po měste to není zle...ale delší štreku to hnát po dálnici bych se bál....

jezdim cca jenom mesto a okoli prevažne vzdalenosti 20 km, ale taky s tim dokazu udelat Trenčin brno a vše zvlada v pohode , dalnice pro mne konči na čisle 170 a nikdy sem nemnel problem držet tempo s lepšimi auty :-) a v meste jezdit 50-70 ;) :pivo: :D :P :lol: :) ;) :lool:

Odkaz ke komentáři

tím sem myslel když se řekne že někdo jede jak prase...když všichni jedou 50 a někdo projede 70 a myslí jaký je rychlík....víš jak to myslím... na rovině umí jed rychle každý....jen v zatáčkách se ukáže co je v řidiči a v autě ;)

a hnat to po dálnici 170 Xkm tak bych právě měl strach že to odvařím...když to budu mět Xkm v maxu...a žádnou rezervu

no doufám že za týden už se to počasí umoudří...jak je u vás? taky pořád prší?

Odkaz ke komentáři
tím sem myslel když se řekne že někdo jede jak prase...když všichni jedou 50 a někdo projede 70 a myslí jaký je rychlík....víš jak to myslím... na rovině umí jed rychle každý....jen v zatáčkách se ukáže co je v řidiči a v autě :pivo:

a hnat to po dálnici 170 Xkm tak bych právě měl strach že to odvařím...když to budu mět Xkm v maxu...a žádnou rezervu

nikdy sem to neuvaril a kdyz to pujde do kitek aspon budu mit konečne RS :D , a v zakrutach tak to miluji cestu Smer Uherske hradište - Brno , cesta z Buchlovic dale , sou to serpentiny se zakrutami ted na novych gumach sem to prolitnul a nik mi nestihal ;) a ne že by nechteli :P

Odkaz ke komentáři

:lol: buchlovky mám "za barákem" sem z kunovic................brod-buchlovky jezdím skoro denně :P krásná nová silnice....jedna část zatáček-druhá s rovinkama....nejlepší čas tam mám s passatem 4L W8 4motion :D s OCT tam taky rád jezdím...bohužel audiny, bavoráky a méďové mě předjíždí jak mimino :) tam snad každý jede jak "prase" ;) :pivo: ale teď tam pořád měří....hold jeden z nejznámějších ůsekú v ČR

ty fízlácké OCT sou v klidu..jen s té R36ky mám strach...poslední dobou tam je snad furt

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...