Přejít na obsah

RAAF_96 a moje Octavia 1.8t combi

Doporučené příspěvky

Tak jsem se do toho dnes pustil, auto na pár dní odstavené v garáži. Čidlo je venku, vytekl mi celý fridex, rozdělal jsem ty brzdy.... Pár dní zpět jsem chytl spodkem tak jsem poopravoval spodní plast co kryje rozvody, ten byl polámaný komplet... :D Uvidím co mě ještě napadne. Malá ochutnávka:
20150513_113425.jpg?ver=020150513_113521.jpg?ver=020150517_171406.jpg?ver=020150517_174427.jpg?ver=020150517_193214.jpg?ver=0A co by to bylo za práci bez nějakého problému, na jedné straně co drží brzdič dva šrouby, tak ten spodní musel někdo strhnout, pak tam vyvrtal díru jak doprdele a dal nejspíš nějakou vložku, šroub se protáčel a nešel vyšroubovat jen kousek, tak jsme ho flexou uřízly.... Jenže co teď :/ Litinu nezavařím, šroub s matkou tam nedám kvůli kotouči... Jedině si u nějakého soustružníka nechat vyrobit vložku, ale jak ta by tam držela nevím. To je tak na nová náboj.... Ale zkusily jsme tam s otcem narvat takovou jakoby plastelínu která když vytvrdne tak by se do ní měl dát normálně vyvrtat závit, ale mám strach co to vydrží, ty tlaky a teploty.... No nevím, snad snad ^_^
20150517_183329.jpg?ver=0

Odkaz ke komentáři

Bratr mi dovezl parádní tričko ze Škodovky kde teď bude často služebně jezdit ^_^ Na srazy ideál :D20150522_214613.jpg?ver=0U auta stále čekám až mi přijde opravná závitová sada na tu M12 ať můžu konečně složit ty brzdy, pak už to půjde rychle. Taky mi přišla ta nálepka ale trochu jsem neodhadl velikost :D Tak musím objednat větší. Ale spíše přemýšlím nad: "nafta patří do kamen" by mohla být sranda poslouchat ty nasrané TDIčkáře :D
20150522_191051.jpg?ver=020150522_205421.jpg?ver=020150522_205442.jpg?ver=0

Odkaz ke komentáři

otazka je,ci sa v nom daju menit pruziny,alebo tvrdost...ak potom auto chipnes, ver tomu,ze sa ti zijde bov s tvrdsou pruzinou.

Problem je ten,ze ak ti bude turbo tlacit vyssi tlak a pri jazde pri povoleni plynu-ubrati plynu ti odfukne bov vsetok tlak, budes mat hopsavy pocit. BOV s tvrdsou pruzinou odfukne lba nevyhnutne minimum tlaku a budes mat lepsiu odpoved plynoveho pedalu.

Preto ked si vsimnes, vsetci upravcovia ako APR,Unitronics,Eurodyne,atd.. odporucaju pri agresivnejsom chipe lepsi BOV.

Teda oni odporucaju lepsi DV - Diverter Valve. BOV je skratka pre ventily,co odfukuju do atmosfery a to nie je dvakrat ok s meranim vzduchu a bohatosti zmesy pre nase 1.8T motory.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...