Josefek Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Zdravím všechny. Máte někdo osobní zkušenost s demontáží vstřikovačů u těchto motorů? Je třeba dát na něco extra pozor, jsou potřeba speciální přípravky,atd? Děkuji za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Je to myslim jednoduche. Bol som pri tom, ked mi to mechanik vyberal. Ked pozries na motor, tak hned uvidis, co vsetko treba odmontovat, aby si sa dostal k vstrekom. Staci v podstate odpojit privod paliva do railu a odmontovat 4 kovove hadicky, co vedu z railu k vstrekovacom. Tu si pozri nejake fotky: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21365&p=1455528 Ked ides menit cele vstreky, tak je dobre po nasadeni hadiciek nahodit aj nove svorky 03L130447 - 4ks. Ked ich ides len precistit, tak radsej uz vymenit aj vsetky kruzky, co su na nich. Zoznam je v tom linku ;) Snad ma este niekto doplni, ak som na nieco zabudol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Super díky, zajímá mě, zda jdou vstřiky ven bez problémů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Ano idu, len je to trosku piplacka, ale zas netreba davat dolu veko, ako na PD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Zdravím Vás všechny. Zeptám se, nevíte někdo, jaký je správný předepsaný postup dotažení třmenu vstřikovaců? Našel jsem toto: 8Nm, následně 180 stupňů. Mohlo by to tak být? Děkuji za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Listopad 16, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 je to presne,ako píšeš ...ak budeš mať nejaký dotaz ohľadom dem. a nam.,tak sa pýtaj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Listopad 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Dnes jsem to zdárně dokončil. Víko jsem komplet přeťesnil, tak doufám, že už nikde nic nepoteče. Budu to sledovat, a pevně doufat.:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Listopad 16, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 A co si s ty mal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Listopad 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Objevoval se motorový olej kolem vstřikovačů. Celé víko ventilů bylo mastné, a už to stékalo i po bloku motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 16, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Ako si to pretesnil? Ake mas cislo veka? Staci len koncovy index. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Listopad 16, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 A to si tam nasiel po kolko km najazdnych? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Listopad 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Vyměnil jsem veškeré těsnící kroužky, které jsou na bílý,samozřejmě i kroužky na vstřikovačích. Index víka nevím, to jsem neřešil. Motor má najeto 67000, ale sleduji to již delší dobu. Preventivně jsem zamazal tmelem na těsnění motorů veškeré spoje víka. Mám pocit, že to nemají 100%. Uvidíme, jak se to bude chovat dál. Myslím si, že měnit celé víko je zbytečné. Stojí to balík, a jistotu nemáš stejně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Listopad 16, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Murna musim to omrknut aj ja, ozaj je to vidiet z vrchu ked otvoris kapotu ci tam nieco tecie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 16, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Cize vsetky spoje zvnutra si zatmelil len tmelom? Nedaval si tam aj nejaku fixacnu mriezku, alebo sitko? Som zvedavy, ako to bude drzat. Odsleduj to, a ked tak daj vediet Menil si aj tesnenie pod vekom? Inak tato debata by mohla ist do vedlajsieho topicu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Listopad 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Samozřejmě je to vidět, pokud odstraníš okrasný kryt motoru. Těsnění pod víkem jsem měnil také. Jednotlivé díly víka jsou spojené zřejmě za tepla, a mám pocit, že to může prolínat i tam. Budu to sledovat, a určitě napíšu, jak to vypadá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Listopad 16, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Tak hed zajtra sa musim pozriet ci nahodou a dam vediet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Listopad 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Ok. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Listopad 17, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 Tak nastastie ja som to mal suche :) takze u mne sa to neprejavilo co je super...musim poklopat na drevo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Listopad 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 No tak to buď rád. Kolik máš najeto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Listopad 17, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 70 000 km ale uvazujem ze skusim na importera ci by mi vedel prehrat soft kedze som sa tu docital ze je lepsi...obcas mam pocit ze aj ten moj motor sa chova kus "nekulturne" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 18, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2014 Podla etky mas v Leone veko s cislom 03L103469R, takze sa relativne nemas coho bat...ale videl som uz aj to srkat :) Ak ti motor ide tak, ako ma, tak by som neprehraval SW. Ja mam prehrany na najnovsi (teda aspon v Maji bol najnovsi) a zda sa mi, ze pri prvom starte je strasne hlucny. Zevraj sa tam opravovali vstreky, resp. davkovanie a aj otacky, ale moc sa mi to teda nepaci. Pri prvom starte obcas klepoce ako PD <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Listopad 18, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2014 Tak vlastne pravdu povediac ani neviem presny datum vyroby lebo leonko bol ako skladovka ale tusim ze 2/2012.tak motor ide ako ma a tesi ma ze aspon do teraz je vstko O.K. ked bol chipnuty bol parada, teraz mam o5 vsetko ako z vyroby a jazdi jak sip :D ozaj po zmerani na brzde mal pred chipom 110 koni a 270 Nm :D takze aj to potesilo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.