Spooky1 Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 rossi: Fun ho má myslím za 1000,- jsem u něho viděl. Formis: Dobře jedeš. Jen tak dál ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rossi Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 rossi: Fun ho má myslím za 1000,- jsem u něho viděl. Formis: Dobře jedeš. Jen tak dál ;-) dám tam jen záslepky to stačí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Dík . Snažím se dát auto do 100% stavu a připravit ho na větší výkon. V plánu mám ještě 288mm brzdy, nový podtlakový hadičky a pak můžu jít s koněma nahoru. rossi: jestli se ti to zdá moc, tak jsem na aukru našel podobnej kit. Tam za něj chtejí 499,- ale netuším v jaký kvylitě je. egr OFF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Ahoj ten obrázek motoru bez hlavy znááám přesně tohle jsem dělal před týdnem.Nemáš fotku toho pipe kitu jak je nainstalovanej.Zkoušel jsem dát záslepku ale mám 2004 a tam už to nejde tak jednoduše protože hned svítí chyby emise do dílny.Díkes octa je kráááásnááá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Březen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Půl roku jsem zanedbával svoje téma, tak připíšu pár novinek: Auto je po kompletním servisu, olej, brzdy, filtry,.... tak můžu zas v klídku jezdit. No a co je hlavní, už mám konečně lepší repro než to šílený origo. Dával jem repro Rainbow SAX 265.20, tlumení je vibraflex 25, reproduktorový kabely Hollywood 2x2.5 qmm od iso kostky až k repro, vše (kde je třeba) spojeno vidličkami - zacínováno a izolováno smršťovací bužírkou, klasika podložky MDF - metrické zavity na uchycení repro, a dodatečné vystužrní Al plechem ve velkých mezerách pro lepší zpevnění. Výškový reproduktor je schovaný v orig. krytu a středobas pod origo mřížkou - vypadá jako klasika ALE hraje lépe A ještě jedna foto ze včerejška 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Po delší době se mi nahromadilo pár novinek: Nejdřív bylo jedno nemilé překvapení po ránu, když jsem přišel k autu, zjistil jsem, že mám vysypaný okno.... Z auta naštěstí nic nezmizelo (a že tam bylo dost věcí). Lak na dveřích ok, dokonce i stahovačka přežila. Nahodil jsem od znamýho nový okno (dokonce i stejný rok, tak nic není poznat) a jezdí se dál... Na jaře jsem narazil na inzerát na RS kola na zánovních pneu Goodyear eagel F1, neodolal jsem a měl jsem je na autě, bohužel po pár set kilometrech jsem zjistil že pneu neunosně hučí a musel jsem koupit nové pneu. Volba padla na Pirelli P7 cinturato, přezul jsm všechny 4ks a je klid. Na pneu najeto asi 5000km a spokojenost Hned potom následovaly brzdy z 1,8T. Tzn. jiné těhlice, nové čepy, ložiska, komplet repase třmenů - nové prachovky - gumičky a modrý odstín. Pak mě odkráčel startér, tak jsem pořídil nový.... No a po tom všem už jen jezdím a mám z oct radost - zde pár foto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.