Přejít na obsah

fouká do auta


Ladews

Doporučené příspěvky

Ahojte, řešil někdo problém s tím že mu fouká kolem předních dveří na řidičově straně? (teda aspoň myslím). Nemůžu najít nikde místo kudy by to valilo ale pocitově mi to přijde jako kdyby jediné co mě dělilo od proudění vzduch je tapec. Vyměnil jsem těsnění na dveřích ale nějak se to nezlepšilo. Ještě se chystám vyměnit to vnitřní těsnění na autě, všiml jsem si že je tošku "vychozené" oproti spolujezdci, ale zas se mi nezdá aby to udělalo takovou paseku. Nemáte někdo nějaký TIP? Díky moc za každou radu na co se zaměřit. :-)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak jak jsi dopadl?

 

Bohužel neslavně, zatím pátrám dál, ale jelikož jsem bez garáže tak v tomto počasí nemůžu pořádně rozdělat tapec mrknout kolem zrcátka atd atd. Měl by tam být nějaký molitan, když jsem oddělal kryt tak tam byl ale možná je nějak blbě poskládaný nebo něco.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

ahoj, mam stejny problem jen nekde u zadních dveří za spolujezdcem , jako bych mel otevrene dvere ,,slysim foukani ale jen od rychlosti 70-80km/h . Byl jsem s autem v lakovne na opravu praveho zadního blatniku ,tak nevim jestli neco nepodelali u zadnich dveri s tesnením(nepripada mi poskozene) , spíše mi to pripada ze to jde nekde od toho trojuhelniku okenka u zadnich dveri

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

mne tiez "fukalo" vzadu na pravej strane za tym trojuholnikovym okienkom. To som vyriesil vymenou komplet tesnenia aj s tym okienkom (ale staci natlacit silikon za to okienko a narazit ho nazad)

 

Teraz mi zasa fuka vpredu niekde v priestore A stlpika (aerodynamicky hluk vzduchu nad cca 80 km/h).

Este som nezistoval kde a ako, ale predpokladam, ze niekde len zle dosada tesnenie...

Odkaz ke komentáři

Kam přesně natlačíte ten silikon, přímo pod tuhle gumu?

Stačí nějakej noname silikon, ne? Asi čirej, ale nejlíp nějaký malý balení zkusím někde sehnat...

 

EDIT - trochu sem upravil obrázek - předpokládám, že silikon patří natlačit mezi sklo a rám dveří - viz zelená linka na obrázku.

Podle červený linky by to bylo k ničemu :-)

 

Díky

post-44199-0-39136700-1442174346_thumb.jpg

Upraveno uživatelem NutFlush
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...