LuTri Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Myslím, že jsi zvolil moc dobře :D .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Po delší odmlce přínášíím pár novinek :) Dal jsem si pod stromeček kožený a hlavně multifunkční volant, koupil jsem si rozvody,hydroštely, parkováky mám už také nachystané :P ..Volant jsem už namontoval a nakodoval, ale zbytek ještě čekáá :-). Ještě jsem auto na ty svátky trošku umyl B) .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Volant vypadá celkem vyleštěně, proč jsi nešel do obšitého, nebo rovnou do FL? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Tyyy..možná si ho nechám obšít, ale zatím jsem rád, že už nemám plasťáka. Tož řeknu to tak, sehnal jsem komplet volant i bagem a podvolantovkou za vánoční cenu :D ...FL MultiFunkční je tak min 6 tisíc investice.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 A ja rikam nedavat nic z FL do predFL! Pak dopadnes jak ja prestavis to cely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 zikmeister: Právě toho se bojím trošku, dát něco z FL tak už se pak povezu :D ..jako líbí se mi střední panel z FL i volant je pěkný, budíky se taky dají a tak by jsme mohli pokračovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Praave presne tak, jakmile mas trochu tak chces i zbytek. Ja uz mam komplet interier z FL a z venku uz me zbejva jen predek jinak mam taky vse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Hele, je to divný, i já tomu podlehl a mám vše FL :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Pockej denisy, dej si predFL volant a najednou se ti vse zalibi a prestavis na predfl..bys mel prvenstvi pac to asi nikdo nikdy jeste neudelal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Žeby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Přestavěz z FL na předFL ? :D to by byla pecka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Rozhodne by to bylo unikatni FL je bohuzel vzhledove uplne jinde nez predFL a proto me to prestaveni hodne laka, ale ta cena Rikam nedavej veci z FL jinak budes resit podobny problemy jako ja :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 :D ..ale já jak se znám do 2 let to zase pošlu do světa a jen tak nějaký kupec, co to ohodnotí se nenajde, takže se mírním :D ...uvidííme, budu se snažit odolat B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 zdravíííčko pánové..Už dlouho jsem neměl volný čas sem něco přidat taaak, je toho teď povícero :-) :D..V nedávném čase jsem dělal rozvody, včetně převrtání napínací kladky, výměnu žhavičů, výměnu startéru a baterky, už byly jeté a teplé starty mě už netrápí..:-)..Dalším mylníkem je 300.000km najeto :-).. Novinkou je také handsfree nokia, od napajedlak :P ...Naposled jsem si plnil klimatizaci, aby mě horko nezaškočilo :-)..Další opravy a dodělávky které mě čekajíí jsou lakovna, parkováky, výměna převodovky a nejspíš rozborku motoru, repas vstřiků, zabroušení vstřiků, výměna kabelového svazku v hlavě..no mám toho dost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Noo slusna udrzba teda ;-) Tak snad jeste dalsich 300k zvladne :-) A jaktoze si zapomnel zminit a vyfotit "srdce" stredoveho panelu? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Udělalo se toho trošku vííc no :-)..tož to se uvidí, u O1 jsem si byl jistý, tady nevím :D..Protože už jsem ho i prodal a mám zase zpět audienci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Září 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Zdravííčko,Takže po menšejší odmlce se u mě událo pár věcí...Přidávám i pár fotek..Proběhlo: Výměna chladiče klimatizace, chladiče vody, výměna kabelového svazku v hlavě, olej v převodovce, olej + všechny filtry( kabinový pro alergiky ), výměna kostí stabilizátoru, zadní uložení ramen, zadních brzdových destiček, navrtání zadních kotoučů, výměna zadních brzdových hadic + trubek, columbus, gateway s indexem AD, natření brzdových třmenů na červeno, polepení střechy + sloupků dveří..Minulý měsíc byl trošku náročnější co se týče finance auto a dovolená, takže pojďme zbytek roku vydělávat zase na takový měsíc :D..Jo a kilometry na tachometru přibývají..aktuálně přes 313.000km, foto je staré necelý měsíc..Leč se to může zdát jako sranda, stále spousta práce zůstává.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.