Guest chrsto Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 motor bezi dobre,ale pri zosliapnuti spojky pocut divny zvuk,neviem co to moze byt,kedze octaviu II facelift 1.9 TDI 77kw mam iba kratko.poradte mi prosim naco sa mam zamerat,ale ci sa niekto s tymto nestretol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 To je tezko takhle radit.Pri takovem popisu problemu Ti nikdo neporadi...co to je za zvuk?Spojka se chova normalne?Kolik ma najeto?Nejlepsi by bylo ten zvuk nahrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chrsto Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 spojka se chova normalne,najeto ma 150000. neviem asi lozisko podobny zvuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Spojkové ložisko tak nějak "šustí" a obecně dělá rachot, když je KO. Když spojku zašlápneš, zvuk zmizí? Jestli jo, tak je to ložisko. Já jsem to měl donedávna taky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chrsto Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 nie ked ju stlacim tak to pocut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MAMISAN Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Ahoj. Robi mi to iste. Ked som ju kupoval mala nabehanych 140tis. a teraz ma 180tis a huci to o malicko viac. K tomu pri rozbehoch zacina poskubavat zotrvacnik. Hold dvojhmotak ma uz tiez nieco za sebou. Coskoro ich caka vymena. nie ked ju stlacim tak to pocut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honza.daniel Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 to odchází spojka kluci,mám stejný problém a nechával jsem to diagnostikovat.nic horkého,ale časem bude potřeba vyměnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pajavlk Odesláno Duben 6, 2018 Sdílet Odesláno Duben 6, 2018 Přesně tohle mi to dělalo taky. Při sešlápnutí spojky to ráno tak jednoho dne ráno trochu chrastilo. Odpoledne po cestě z práce už to bylo docela slyšet. Druhý den jsem s tím jel do servisu, abych to vyřešil. Už to rachtalo opravdu dost. Po cestě mi to ale chcíplo a už jsem to nenastartoval. Jen cvakne starter a nic. Auto má za sebou 300 tis. km a setrvačník bude asi původní, nicméně přijde mi dost divný, že to samo chcíplo a už to netočí. Zatím nevím co s tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.