speKtis Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Zdravim, utrhla se mi páčka na otevírání kapoty (respektive drží na jednom šroubku), příčemž jsem zjistil, že ten druhej má nejspíš strženej závit, protože se šroub v něm protáčí a nedrží. Kapotu otevřu, ale musim páčku rukou přidržet abych jí neutrhl úplně. Mně by to nevadilo, ale jednou třeba bude auto v servise, kde to zapomenu zmínit a v momentě, kdy za ní někdo zatáhne aniž by jí přidržel, může jít ven celá. Neřešil jste někdo podobný problém? Nebo není nějaká osvědčená finta, jestli se to dá něčím nahradit? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Listopad 22, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 Nějaké obrázky? Napadá mě jdině si někde najít náhradní nebo samovýroba, ale to je oblast bastlákov (to servisák radši uvidí tu utrženou než kliku od koupelny :D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 Šroubek co utáhnout jde jsem přiměřeně utáhl a druhej jsem tam prostě nalepil silnym lepidlem :D V případě potřeby se z toho dá v poho vytočit a jinak zatim drží, tak snad to bude ok... Kdo o tom neví, ani si toho nevšimne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.