antikor Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Nazdar kupil som do kufra LED s tymito parametrami: LED Type: 42mm 9SMD 5730 chip Power:2.4-2.6W Voltage: DC12V Lumen:220-250Lm Electric current:0.2A Color: Cool White Size:42mm(L)x13mm(W) Samozrejme to mali byt ledky s odporom, ale aj tak mi po chvili zhasinaju. Pozeral som rozne fora aj vypocty, ale hladam nejaku inu alternativu ak je odpor. Momentalne mam povodnu sulfidku napojenu paralelne, a hodenu za tapec. Zda sa mi to ako blbost, preto by som radsej napojil viac lediek aby mali odber ako povedne sulfidky. Mate niekto nejake riesenia? Kam umiestni v kufri pridane ledky, pripadne kolko tych LED sulfidiek potrebujem pripojit aby mi nezhasinali. Vdaka za rady, verim ze je tu vela odbornikov co pobony problem vyriesili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 po chvilke zhasu preto lebo tam klesne napetie na 8voltov a pre ledky je 4 volty vela. Predpokladam ze to ovlada konfortka koli nejakemu setreniu ked otvoris dvere a zopne stropne svetlo tak ti budu svietit opet normalne. Ja mam v kufri nalepene led pasiky a tiez zhasinaju. Musela by sa obist konfortka a napojit tam stalych 12v a ovladanie len caz spinac v kufrovim zamku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 19, 2015 Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 Stačí jen trochu hledat, protože už je to tu několikrát řešený, viz. moje poslední z vícero odpovědí na toto téma http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20263&page=31&do=findComment&comment=1536473 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.