czGif Odesláno Listopad 29, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2014 Ahoj pokud ráno je chladno cca pod 4 stupně tak si auto samo zapne po nastartování webasto pro rychlejší zahřátí motoru jde toto změnit? Chi ho zapínat sám jak uznám za vhodné. Díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 v adaptacích lze tuto funkci vypnout, ale některá NT na to nereagují, asi nejjednodužší je na panelu vypnout AC (u FL climatronicu) nebu zapnout ECON (u předFL) a po zahřátí opět vrátit zpět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czGif Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Diky za radu to Ac mi bude asi stačit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doga2 Odesláno Leden 21, 2020 Sdílet Odesláno Leden 21, 2020 V 30. 11. 2014 at 10:05, Rolbař napsal: v adaptacích lze tuto funkci vypnout, ale některá NT na to nereagují, asi nejjednodužší je na panelu vypnout AC (u FL climatronicu) nebu zapnout ECON (u předFL) a po zahřátí opět vrátit zpět Ahoj, mám octavii 2 s originálním webasto NT a při startu se mi vždy nezávisle topení zapne i když mám pořád zaple ECON. Tak jak to teda má fungovat? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.