RS-Peky Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Zdravím :) chtěl bych poprosit, jestli někdo nevíte, čím může být způsobena vůle v řízení? Když zatočím lehce doleva, doprava, tak je jakoby malá vůle ve volantu. Ale ještě více mě znepokojuje brždění. Když třeba 2x po sobě přišlápnu brzdu, tak cítím "škubnutí" jakoby byly volné desky, nebo nevím, k čemu to přirovnat. Neporadí mi někdo? Jedná se o Octavii RS první generace. Předem děkuju za reakce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 A díval ses na kulové čepy řízení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Ta malá vůle řízení je pravděpodobně způsobena čepama ve sloupku řízení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Je to sice trochu nepravděpodobné, ale může být povolený i šroub na tisícihranu, co spojuje tyč řízení s hřebenem řízení. Najdeš ho pod černým krytem za pedálama. Ale spíš to bude tak jak píše Radas.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RS-Peky Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Dneska jsem to měl u mechanika a tyčky stabilizátoru jsou KO a taky unavené přední tlumiče. Jinak mi na nic nepřišli.. Zkusím ještě ty čepy :) děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Také jsem měnil kosti stabilizátoru, které byly KO, ale i přesto se vůle nezměnila-však uvidíš, někde jsem četl, že jdou ty čepy nějak poléčit, ale dle mě je tento zásah velice riskantní. Nejlépe koupit celý sloupek a nebo to překousnout a nechat to tak jako Já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cinek Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Jak pise Radas - kup novou volantovou tyc, na stary mas asi vuli. Ale urcite bych zacal tema kulakama co drzi rameno u tehlice, potom se jeste podivej na kulaky horni, a na konec muze byt vule i na tycce co vede z rizeni (mel jsem takovy pripady). Mimochodem na puky v ramenou jsi se dival ? Muze byt vule i tam, pokud uz nemas plny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
salma306 Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Zdravim,v mojom pripade mi volu pri brzdeni odstranilo vymena pukov v ramene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.