Jacoob Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Zdravím, tak i já bych chtěl ukázat svojí staronovou OII. Dříve jsem měl Fabia II SportEdition Bylo potřeba většího auta, takže jsem se s FII musel rozloučit a OII pro mě byla na 90% jasná volba. Po dlouhém hledání jsem narazil na tenhle kousek. OII 2.0 TDI 103kW 16V PD Datum výroby: 1.7.2005 Původ: Německo Výbava: Elegance Barva: Stříbrná metalíza I když jsem nechtěl auto z Německa, tak po kontrole VIN v databázi zjišťuji, že vozidlo je plně servisováno a historie vozidla je tudíž plná, takže mi nebránilo nic v tom se jít na vůz podívat. (Hledal jsem auto s plnou historií). Než jsem si byl prohlédnout vybraný vůz, prohlédl jsem si ještě jednu OII, také ve dvoulitru. Měla najeto pouze o 10tis víc a interiér vypadal jak, kdyby měl najeto 300tis minimálně. Poté jsem přišel k vyhlídnutému vozu a auto vypadalo úplně jinak. Lak nepoškozen, krom jedné rýhy na zadním blatníku a vepředu oděrek od kamínků. Interiér vevnitř neponičen, sedačky neošoupané, neroztrhané. Tlačítka na volantu, u řidiče a na spínači světel nepoškozené. Po projetí akorát trošku hlučnější turbo, ale která octavia to nemá. Nikde nic nebouchá a zdá se v pořádku. Druhý den si nechám vozidlo ještě převézt ke mě do práce, do autorizovaného servisu, aby mechanik prohlédl, zda je vše tak jak by mělo a nejeví se někde nějaká brzká závada. Zjišťujeme, že akorát někde stříká voda (nádobka či hadička prasklá). ale to je otázka pár korun, jinak je vše v pořádku. Ještě jedna testovací jízda, nikde nic nebouchá, neklepe a tak ještě večer si pro ní jedu. Momentálně najeto 1600km a s vozidlem maxímální spokojenost. Shrnutí výbavy: - Tažné zařízení orig. - Mezipodlaha v zavazadlovém prostoru - Multifunkční volant - IsoFix - Vyhřívaná přední sedadla - Climatronic - Loketní opěrka - Funkce Coming Home - Dešťový senzor - Tempomat - Palubní počítač - 16" ALU kola - orig. rádio STREAM V nejbližší době plánuji opravit tu vodu (hadička nebo nádobka), výměna oleje + filtry, dodělání AUX vstupu. Časem, možná na jaře pořídit 17" kola, koncovky výfuku. A pak podle peněz, vyměnit přední nárazník za RS a časem i o něco málo snížit možná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Pekna..:-)...jen hagy trosku chybi..:-)...ja uz chystam domontaz...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jacoob Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Díky, mě zatím právě moc nechybí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Pěkná, ať slouží a hodně km bez nehod! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 (upraveno) Taky Tě vítám. Auto vypadá zachovale a v origo stavu. Snížení + kola ano, ale ohledně RS nárazníku si asi od některých něco vyslechneš :D Ať slouží ;) Upraveno Prosinec 2, 2014 uživatelem Schavi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Pekna, jestli mas fakt lak bez skrabancu tak zavidim :) A k tomu RS narazniku si vyslechnes ze ses hroznej tuzer a ze z auta udelas pluh a bude to hnus - ma rada pokud se ti libi tak ignoruj a delej si vse podle sveho ;) Tak at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Hezká, tak ať slouží :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Momentálně najeto 1600km a s vozidlem maxímální spokojenost. Pekná, ale nema tam byt 160 000 ? :) ... hlavne at ti dobre slape :) A k tomu RS narazniku si vyslechnes ze ses hroznej tuzer a ze z auta udelas pluh a bude to hnus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Asi myslel, že on sám osobně s autem najel 1600km od doby, co ho koupil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 taky moznost :) ... by me zajimalo kolik to ma celkem nalitano, intros vypada pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 146 tisíc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jacoob Odesláno Prosinec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Díky všem ;) K tomu RS nárazníku.. Přidání RS nárazníku je ještě daleko, může se cokoliv změnit, každopádně kdybych ho tam dával, tak bych chtěl ten pofacelift upravit, líbí se mi víc a celkem mi k tomu i sedí :-) a změnou by prošel i zadní nárazník :-) Ale třeba k tomu také vůbec nemusí dojít :-) Lak je ve výborněm stavu, bez větších škrábánců, krom toho jak jsem psal (zad. blatník a oděrky od kamínků)... Přesně tak, já jsem s autem najel 1600km zatím a jinak auto má najeto těch 146tis. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Ahoj,kde se prodávají tak pěkná auta,ještě jedno sháním,ale 2,0tdi,fakt pěkná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 (upraveno) Bacha na hlav-, zkus si zjistit, jestli uz nahodou nebyla menena. Mas nizky najezd, takze te ceka vymena rozvodu, pokud za ty leta najezdila tak malo, tak cukala hlavne kratky trasy, takze bacha na vse okolo spojky a setrvaku, podvozkove bude asi v pohode, ale silentbloky se stejne ozvou starim. Skoda roku 2005, mas stary topeni jinak by sel vymenit panel klimatronicu, fl vypada lip. Nevim, zda ma cenu dodelavat aux na 3,5jack, to spis bezmek misto changeru a rovnou mas podporu usb i sd karet. Zavidim sensor:) A co se narazniku tyka, kdyz se vyresi drl sviceni, tak je upraveny rs fl jasna volba:P Jinak preju spoustu km bez nehod a zaludnosti! Bratr v 16V PD zbrani!:) Upraveno Leden 8, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.