_sulcik_ Odesláno Listopad 20, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 Celkově mi to přišlo slabý, nevim jak vy, ale Holy Trinity sem viděl už tak 3x nebo 4x. Začátek mě nijak neuchvátil, a "The News" ani pořádně nebyly. Doufám že se v dalším díle zlepšej, protože tohle je dost značně pod očekávání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 20, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 Nektere veci nemuzou delat, na to ma BBC prava...napr. zpravy, celebrita atd... staci si o tom neco precist... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Listopad 20, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 Já vím proto sem to napsal v uvozovkách.... Tak se to teď jmenuje "Conversation street", no. Prostě nějaká diskuze na aktuální téma, kterou smrskli na minimum, aby tam mohli ukazovat jak se "perou" s publikem..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 20, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 Tak ti sulciku doporucim autosalon na prime :D nahodou anglicky humor super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Listopad 21, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2016 To co tam předváděli nemělo s anglickym humorem moc společnýho, "anglickej humor" neznamená humor předváděnej angličanama.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.