Přejít na obsah

Topgear


Doporučené příspěvky

tak dříve býval černý Stig = Perry McCarthy /bývalý pilot F1 a podobně)

nyní je bílý Stig , rozhodně to nebude Michael Schumi (možná několikrát ano) ale hodně se mluví o Benu Collinsovi (série GT, série Le Mans, formule 3), také se mluvilo kdysi o Stigovi Blomkvistovi (rallye, jezdil i se škodovkami) , ale kdo je pravý Stig, tak to se zatám tají

Odkaz ke komentáři

jo ty kamiony se jim povedly, dal sem na ne odkazy do prvního příspěvku.

a všiml jsem si že v anglické verzi není ten moment kdy Jeremy upadl od volantu v Magnumu a je tam to jak Mark zapojoval na dvakrát návěs a pokaždé zpod něj vyjel a návěs spadl, což nebylo zase včera na primě.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Ja mám všetky časti (nedabované orig. dvd). A musím povedať že táto show je uplne poprdeli, hlavne ten ich humor, keď sa bavili o tom že čo je nebezpečné:

 

Hammond: You know what´s dangerous?

Clarkson: What?

Hammond: Cigarettes Jeremy.

Clarkson: I´ll do you a bet, after the show tonight, you come to watch (speaking to the audience), after the show, you get onto your Black-busa...

Hammond: Hayabusa :palec: (Suzuki Hayabusa)

Clarkson: ...you´ll drive around the track as fast as you can, and I´ll chain smoke, we´ll see who dies first.

 

preklad (amatersky moj)

 

Hammond: Vieš čo je nebezpečné?

Clarkson: Čo?

Hammond: Cigarety Jeremy.

Clarkson: Stavíme sa, večer po show, vy sa prídete pozrieť (hovorí na obecenstvo), po show, si sadneš na svoju Black-busa (Hammond ma Suzuki Hayabusa čiernej farby, čiže Black-busa)

Hammond: Hayabusa :)

Clarkson: ...budeš jazdiť po trati najrýchlejšie ako vieš, a ja si budem zapalovať jednu cigaretu od druhej a uvidíme kto zomrie prvý.

 

Tu som vám tiež uploadol jedno video z S15E01 ktoré ma uplne rozseká :)

 

May: Let´s do the news...

Clarkson: Just before we do, umm, I don´t know if you heard...you know Barrack Obama´s been prattling on about British Petroleum, and "this is 9.11. times thousand this oil spill", did you hear how the English football fans responded during the american game the other day? They were actually singin´ You´re not swimming anymore :)

 

May: Poďme na novinky...

Clarkson: Predtým než pôjdeme, umm, neviem či ste počuli...Barack Obama kecal o British Petroleum (niečo ako Slovnaft na SR), a že "táto ropná škvrna je 9. september krát tisíc", počuli ste ako anglický fanúšikovia futbalu odpovedali počas hry s USA? Spievali Vy si už nezaplávate :D

 

Milujem ich proste :lool: kosím sa každých 5 minút, najviac som sa šupoval keď zapálili umývarku :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
    • Dveře, jako že plech určitě stejný, ostatní věci jako zámek, spouštění okna a řj už mohou být jiné. Ale to se přehodí.
×
×
  • Vytvořit...