Robí Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Krasný nedělní advent. Nerad ruším, ale pročet jsem tu skoro vše o OII, ale nikde jsem nenašel výměnu spínače světel. Prý by to mělo být jednoduché, ale nechci ho prasknout nebo něco pokazit tak se Vás chci zeptat jak udělat ten správnej grif pro vyndání. Děkuji Nebo jestli to je někde pojmenované jinak a neviděl jsem to tak se omlouvám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Díky moc :-) po obědě tam skočim to zkusit :-). Teď už jen sehnat novej nebo lepší spínač :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Jestli mas destak tak dej rovnou tunnel light 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Teď nevím co myslíš ? Jako deštový senzor mám, ale nevim co to je tunnel light ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 http://www.skoda-auto.com.kw/shared/SiteCollectionImages/hotspots/technology/lighting/tech-lighting-l5-light-assistant-octavia-yeti-superb-01.jpg Mozna uz ho mas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Místo toho auto tam mám něco jiného. nevim právě co to znamená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Jestli tam mas stejnej pocet poloh prepinani tak ho mas jen predFL verzi na obrazku je FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Takhle znázorněné to tam mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 PredFL ma tunel a FL ma Auto....ale funkcia je rovnaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Tak to mas ten samej jak sem postoval akorat predFL verze, taky sem mel Tak to si muzes nakodovat prepinani svetel jako denni sviceni v mlhovkach a klasicky svetlomety pokud jiz teda nemas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 No já právě shánim novej, protože ten co mám je ošoupanej. Ten co jsi mě poslal vypadá lépe :-) Asi teda půjdu do FL verze. Teď už ho jen někde sehnat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Mám teda už vyměněno, fakt to bylo jednoduché, akorát to bylo horší vrátit, jelikož je dcl krátký kabel. Ale děkuju za radu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.