Frigo Odesláno Září 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2010 že mi to ale trvalo... jinak pravidelně okukuju funakiho ocktávečku v Český Lípě, parkuje mi skoro pod oknem kanceláře, má ji moóóóc pěknou a to sem ji ještě málo vychválil takhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Frigo - dík :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 (upraveno) Pěkné fotečky a pěkná auta,to letiště od někud znám :lool: !!! Upraveno Září 28, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 :lool: a tentokrát dorazil i Dakie :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Září 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2010 to že si tam byl je vidět na fotkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 já tě jen zkoušel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 tak jak kluci? jak válčíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2010 Zdarec, po téměř měsíci bez auta si ho jdu dnes konečně vyzvednout, konala se reklamační oprava :-) takže by sme se mohli zase někdy někde srazit. A mohl by s náma konečně už i funaki, furt mu okukuju tu jeho octávečku, je to fešanda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Říjen 15, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2010 sejít se můžem :D jen někde, kde je o pár stupňů teplejc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 Jasně já dorazim určitě, akorát možná už na zimákách, ale vůbec se mi tam nechtěj dávat :( Frigo já včera viděl tu tvojí u San plusu a pak odp. u Ewalsu, ta samolepka jde vidět na míle daleko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 taky se mi nechce dávat zimáky na plecháčích Všal včera mi ji ze San plus téměř po měsíci vrátili :( reklamoval sem sedřenej lak od těsnících gumiček okolo dveří na obou stranách auta, takže brousili a lakovali a vyměnili i ty gumičky celý to naštěstí bylo na garanci a když už sem to tam měl tak sem si nechal vyměnit i přední kotouče s destičkama a uplatnil na to 20% slevu z tý jejich šekový knížky slev ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 (upraveno) ja jdu taky davat do servisu, piska mi predni kolo,asi se spatne vraci pistek na brzdici, pak potrebuju vymenit pant na dverich a ted jsem zjistil ze mi na rucku nebrzdi kolo,takze pujde k doktorovi a pristi mesic mam narozky tak by mohlo byt triraminko z dvojky ;) Tak něco vymyslete,zas nějakou slezinu než bude sníh snížek Upraveno Říjen 16, 2010 uživatelem funaki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 hmm tak když řešíte servis, tak já půjdu na reklamaci laku :) praská na střeše, potom se odlupuje na haupně. tak co první týden v listopadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 no sakra, ale lakovali mi to v San Plus Jablonec, takže pokud to budeš dávat tam tak můžu říct že mi to nalakovali dbře, tak se toho neboj. Hlavně aby jim to dlouho netrvalo jako to moje auto. První týden v listopadu nezní vůbec špatně :-) sice jdu 2.11. k zubaři na vytržení moudráku, ale myslim že sraz snesu :-) přesný termín můžeme nahodit ihned a postupně vyladit nějaký místo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 (upraveno) neboj, vždyť jsem ti říkal, že mám v san plusu protekci :) co v týdnu? třeba opět středa (3.11.) a mimochodem, v Jablonci lakovnu nemaj, určo ti vezli do Jbc a pak z5 :) Upraveno Říjen 18, 2010 uživatelem pešír 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 chtěl si napsat že v Český Lípě lakovnu nemají, ne? :) však jo, vezli to z Lípy do Jablonce a z5 k tomu termínu, krom úterka 2.11. kdy jdu na vytržení moudráku můžu každý den, takže se přizpůsobím :-) spíš bych nechal Funakiho ať nahodí nějakej termín kdy by se mu to mohlo hodit, aby to nebylo jako posledně kdy nakonec vlastně nemohl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 ty mi čteš myšlenky :) ok, tak to necháme i na ostatních a uvidíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Když to bude zas na večír tak by snad neměl být problém kdy koli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 já hlásím že kdykoli, ale udělal bych to někde kde je velkej plac a dá se tam zablbnout s autama.... jo a už jsem taky na zimákách, ty plecháče jsou šílený, musím sehnat aspoň pěkný poklice nějaký... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 paráda, tak můžeme tedy zkusit tu středu 3.11. Čas a místo upřesníme později. Pokud by bylo počasí slušný a čas srazu by se vymyslel jestě za světla tak bych navrhnul ty vrtule u Albrechťáku, ale kdyby nebylo počasí tak můžeme kdekoliv jinde a nemusel by to být zrovna Liberec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 tak ten Albrechťák je dobrej kdyby chcalo tak třeba v Nise na parkovišti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 jj souhlasím s obouma návrhama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Frigo> tak to pojedem asi zase spolu z Lípy ne? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Zdravim pánové ;) chodim sem sice už dlouho ale zatim jsem jen čerpal informace a až teď se začínám tak nějak rozkoukávat a zúčastňovat. Pokud to nebude někomu v vás vadit tak bych se přidal až bude nějaký srázek...pokud teda práce a čas dovolí:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Frigo> tak to pojedem asi zase spolu z Lípy ne? :P někdy určitě, ale toho 3.11. asi ne, páč ten tejden mám volno a bydlim v Chrastavě, takže leda by si mě vyzvedl po cestě :lool: Zdravim pánové :D chodim sem sice už dlouho ale zatim jsem jen čerpal informace a až teď se začínám tak nějak rozkoukávat a zúčastňovat. Pokud to nebude někomu v vás vadit tak bych se přidal až bude nějaký srázek...pokud teda práce a čas dovolí No jasně že to nikomu vadit nebude, naopak, každý další člen je vítaný. Nejbližší sraz je v plánu 3.11. přesné místo a čas bude upřesněno později. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 tak to budu doufat, že nebudu v práci dlouho do večera nebo budu mít aspoň volno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 čauky kluci, když jste z Lípy tak proč to neuděláte někde v Lípě? do lípy to mám zhruba stejně daleko jako do teplic :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.