Přejít na obsah

Liberecký kraj

Frigo

Doporučené příspěvky

koukám že se nám pomalu ale jistě z klubové sešlosti stává akce skorem Mimoň pro celej Liberec a okolí do 200km soudě podle plakátu :lool: :D jinak kdyby bylo teplo tak navrhuju přesun k vrtulím tam jsem ještě nebyl...a připomeňte mi někdo kdo má číslo den dopředu foťák ať máme konečně fotky pořádný.....

p.s. až na foťák berte příspěvek s rezervou....mám 3-ku v žíle :smich:

Odkaz ke komentáři
kucíííí...já taky dělám pravidelně noční ale vim že když se na to jde chytře tak se to dá vždycky přehodit tak to zkusteeee ;) ať se sejdeme zase všichni.

,,Monty 350Z ,, bohužel u nás to nejde , dělám krátký a dlouhý týden , snad to někdy výjde .-)

No Stenly, si toho 9.3. budeme muset udělat svůj sraz v Lípě :smich:

Není problém .-)

Odkaz ke komentáři

tak abyste věděli, tak odpolední budu mít v kalendářních týdnech 10 (to je ten příští), 14, 19 a 24.

Takže jestli někdo navrhne další sraz v termínu 4.4. - 8.4. tak dostane na budku :smich:

a o tom jestli si služby přehodit lze nebo nelze nebudu s nikym vůbec polemizovat, že to někde jde jak se zachce neznamená že jinde v jinym oboru to jde taky tak, že...

Odkaz ke komentáři

Pešir: ok ale den dopředu ať stihnu nabít baterky a připravit si ho na botník

Frigo: tu poznámku na přehazování ber s rezervou ju? :smich: všechno dobrý co řikáš? u mě to taky jde jen většinou a ještě s obtížema takže to chápu

jinak nejdýl v půlce března bych začal plánovat na duben ať se sejdem taky zase všichni i s nováčkama(to je fajn pocit smět to říct :smich: )

P.S. dodatečně se omlouvám za debilní poznámky s včerejším datumem...tulamorka u nás doma tekla proudem :smich:

Upraveno uživatelem MONTY350Z
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...