Přejít na obsah

Liberecký kraj

Frigo

Doporučené příspěvky

mole: jo vidííííííííš....už si vzpomínám :smich: hele zatím jsem pořešil luxusní reklamní místo na autobusech MHD Liberec za pakatel takže musíme udělat hodně velkej formát neb ty Renaulty mají ty boky veliký :smich: jen nevim jestli to máme udělat s telefoním číslem a jménem :lool: co řikáš?

Odkaz ke komentáři
Zdarec Liberečáci a okolí sámo taky co vy na to??? Neuděláte družbu??? :smich: :(

Tak že další sraz bude 17.5.2011 (úterý) v 17:30 na parkovišti u OC Letňany (vedle benzínky).

Více zde: http://octavia.gowster.cz/srazy/srazy-praha/90-kvetnovysraz

Kolegové , já nepojedu , květen bude náročný na srazy / EDT , Doksy , Týnec / a tak Vás rád uvidím na některé z uvedé AKCI .-)

Upraveno uživatelem stenly1972
Odkaz ke komentáři
stenly: v klidu pražáci mají ty srazy jako my každý měsíc, tak se jednou můžeš přidat ke mě.

jinak co my...jak a kdy v květnu? už jste o tom přemýšleli někdo?

,,Monty,, jasně , díky za pochopení určitě to někdy klapne , a kdy to spácháme my ,,liberečáci,, to nevím , udělal bych to jako minule , dal bych 2 termíny a uvidíme .-)

Odkaz ke komentáři
no snad se tam tentokrát dostanu...buh ví jestli dostanu v práci volno na ten termín...rozpis ještě nemam

TAK ŠUP HÁZEJTE TERMÍNY :huh:

Květen > 3.-17.-31.5. < jsou vždy úterky , to je asi tak jediný den v týdnu kdy nic nemám .-) a má 80% účast na srazu ,,LIBEREČÁKU,,

Upraveno uživatelem stenly1972
Odkaz ke komentáři

nazdárek, všechny tři termíny jsou z mé strany zatím OK, pěkně mimo tu hloupou odpolední šichtu která se mi teď posouvá z každého čtvrtého týdne na každý pátý týden.

Jediným otazníkem tak zůstává služební cesta do Holandska na kterou mě chtějí vyslat pokud možno ještě v květnu a já se snažím to ukecat na červen/červenec.

takže to vypadá že se letos konečně dostavím :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...