Přejít na obsah

Liberecký kraj

Frigo

Doporučené příspěvky

Tak určitě jsem pro to aby byl další sraz v nejblížším termínu,viděl bych to začátkem června (návrh) a s tím zaparkováním a pokračování ve městě to nevidím moc nadějně :D ...teda aspoň za mě,piju velmi zřídka a auto přes noc už vůbec nenechávám bez dozoru :D

Odkaz ke komentáři

Zdravim ogari.mam tu nabídku pro jednoho zájemce.dostal jsem v práci svolení natakovat jeden vůz na víc za sníženou cenu naftu 28 kč litr.Takže kdo první zavolá vyhrává:-)bylo by to zítra ráno.tel 602729383.volat můžete kdykoliv a domluvíme se.Jinak jedna se o čistou a kvalitní naftu skoro bez bioslozky.

Odkaz ke komentáři

Jo hele kluci za měsíc jedu na dovolenou a tak sháním jestli by někdo neměl na pujčení Gopro kameru...nemáte ji někdo nebo neznáte někoho kdo by mi ji na dva týdny pujčil? :D ...není problém dál nějakou zálohu za ni a klidně sepsat smlouvu,že pokud by se sní něco stalo,tak zaplatit plnou hodnotu nebo tak něco ...byl bych fakt rád,kdyby ji někdo měl ^_^

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem si nechal přelepit ( byli již nalepeny dříve ) sloupky mezi oknami ( nelíbili se mi detaily zpracování ). A musím říct že teď je to teprve m*da. :prcprc: Díky svému kolegovi jsem narazil na šikovného mladého fachmana, který jen tak s něčím není spokojen ( moc se mi to líbí je stejný detailista jako já ) a svou práci bere jako koníčka né na business. A když přišlo na placení tak jsem byl překvapen za jakou částku ( nízkou oproti konkurenci ) si řekl. TAKŽE POKUD BUDE CHTÍT NĚKDO UDĚLAT JAKÝKOLIV POLEP ČI CELOPOLEP NA AUTO, KLIDNĚ MI NAPIŠTĚ SZ POŠLU KONTAKT. :loool: Jeho práci klidně představím na nějakým srazíku. :jelen:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...