Přejít na obsah

Liberecký kraj


Frigo

Doporučené příspěvky

Ten způsob domlouvání srazu tady mi příjde poněkud nešťastný, Petr81 (kterého bych ostatně velmi rád poznal) psal že může ve všední den, o víkendu nikoliv, přesto tu nahazujete víkendové termíny.

Za sebe bych řekl že sraz o víkendu je totální nesmysl pokud se nejedná o nějaký větší, dlouho dopředu plánovaný sraz. Směřujte to spíš na pondělí až čtvrtek do odpoledních (podvečerních hodin), po škole, po práci (pokud nemá někdo odpolední) je přeci člověk svolnější zajet na sraz nežli v pátek odpoledne kdy vlastně začíná víkend.

Za sebe můžu říct jen to, že nedokážu říct jestli přijedu nebo nepřijedu ať je termín jakýkoliv, protože mám pružnou pracovní dobu kterou si upravuju dle chuti a nálady prakticky ze dne na den, takže až se domluvíte na nějakém termínu tak buď budu mít čas a přijedu a nebo nepřijedu, jednoduché :)

Odkaz ke komentáři

Luks: psal jsem to za sebe jako priklad, po 4letech vstavani ve 3:45rano do "kolbenky" uz nemusim, zase drepim kolikrat v praci do 9 do vecera :prcprc: ...

 

tohle bude docela problem koukam, dost lidem se nebude v tydnu chtit obetovat hodinku casu na vecer a sejit se...to radsi pekne k televizi, pivecko, rizecek, ordinaci...cooo? :lol:

 

ja bych treba rad videl po dlouhy dobe Friga a bude to problem protoze mame pracovni dobu nastavenou asi stejne, jen ja si to Milo neurcuju podle nalady a chuti ale podle mnozstvi prace :-D

 

takze se ROZUMNE domluvte a dejte vcas vedet kamaradi rad prijedu pokud to jen trochu pujde :palec:

Upraveno uživatelem MONTY350Z
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...