Krookous Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Musíme to dohodnout dopředu, včas, aby o tom vědělo víc lidí a hlavně stím počítali... Ze dne na den to je naprd :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Čau hoši, jezdíte někdo mezi jabloncem a dálnící přes rychnov? prej tam je teď novej radar směrem k jablonci ještě před rychnovem v tom kopci, pro mě to je dost nemilé zjištění jestli to je pravda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 taky jsem o tom slysel a bylo to podlozene fotkama, ale nemuze tam byt dlouho....nebo spis nesmi jinak chodim pesky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 kdyžtak budem chodit spolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Jojo ráno jsem koukal taky na tu fotku na FB a kdyžtak budeme chodit 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 furt si ještě myslím že to může být nějaký fejk nebo hoax, ruku do ohně za to nedám ale ten radar vypdá jinak než ty co jsou všude a je dost divně umístěnej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Hm jak to vypadá z druhý strany...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 (upraveno) Tam je devadesátka ne?To tam lítáte 150?Já jezdim od Liberce na Rychnov,je to před nebo za odbočkou?Ničeho sem si nevšiml // i když je pravda že ještě před tou odbočkou je ještě jedna kde tak před měsícem stáli asi 3 dny silničáři nebo kdo to byl... Upraveno Červenec 6, 2013 uživatelem Luks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 (upraveno) devadesátka tam je, ale já tam jezdim když není provoz třeba brzo ráno klidně i 120..... Nicméně podle informací kterých jsem zjistil se jedná o sčítač dopravy takže ne radar ale ještě to není 100%..... Nicméně další informace co se týká našeho regionu je taková že všude kde jsou radary v okolí (Radvánovice, Turnov, Malá Skála, atd..... jsou momentálně nefunkční a všude se montují poměrová měřidla např v turnově jsou skoro hotový na 80ce před mostama, v radvánovicích prej taky ale tam nejezdím a na malý skále už jsou čáry a sloupy... Takže bacha na to panstvo, ne jenom zpomalit před radarem a pak plachtit dál Upraveno Červenec 6, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 (upraveno) Já se ptal semilskejch dopraváků dopraváků tak se mi pokusej zjistit co to je,na radar je to moc nízko.Od doby co sem si dodělal tempomat nemám s limitama problém :) Upraveno Červenec 7, 2013 uživatelem Luks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Hoši, neměl by někdo z vás tady okolních turnov apod zájem účastnit se na pořádání rallye bohemia ?Tentokráte máme na starosti kompletně servisní zonu v MB, jsou za to i nějaké peníze jako bývá zvykem, pokud by měl někdo zájem tak pište PM, nebo na mail header009@gmail.com Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 To ne, radši se podívám u tratě. Jako pořadatel z toho nic nemáš. Nemyslím peníze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Mít volnej celej víkend, tak bych pomoct šel. Ale bohužel budu rád, když se dostanu na 2-3 RZ :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 (upraveno) Jojo taky jsem měl nabídku a taky dokonce na servisní zónu do MB, ale nestíhám a víkend mam narvanej :( Škoda :( Upraveno Červenec 8, 2013 uživatelem Krookous 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Tak sem dneska trochu okoukl ten "radar" u Rychnova a je to moc nízko,nesnímal by SPZ.Navíc bych řekl že vepředu není objektiv ale nějaká trubka svisle dolů,dneska byl celkem provoz tak sem tam nemohl přibrzdit abych na to kouknul trochu detailně,ale řekl bych že se není čeho bát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Podle mě to je nějaká meteostanice jako teď dělaj v Dolánkách u Turnova,líp se mi to nepodařilo vyfotit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bicinka Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Chystáte se někdo na Bohemku? Kam jdete? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Tak já budu určitě na nedělní RZ Vyskeř - Pohoř a chtěl bych se podívat na staroměstskou RZ v pátek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bicinka Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Já se chystám do Koberov, super místo trať je vidět asi tak 2km... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Dej gps kde přesně,koberovy mam přes kopec tak bych se stavil jestli budu mít čas ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Tam jsem byl před loni, dole na tý křižovatce směr Železný Brod (Vrát - Chloudov) a super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 (upraveno) Podle mě to je nějaká meteostanice jako teď dělaj v Dolánkách u Turnova,líp se mi to nepodařilo vyfotit :D Psal jsem to nahoře, je to sčítač dopravy. Já se chystám do Koberov, super místo trať je vidět asi tak 2km... Tam je to dobrý, je tam vidět celej úsek dolů z dlouhýho a pak ještě kus nahoru ke kopci na vrát... myslim že tam bude i divácká zona na tom kopci k vrátu .. edit: tady bejvá diváckej prostor Upraveno Červenec 10, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Tak tam jsem přesně stál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Jo a ještě zpět k radarům, na malý skále už jsou kamery hotový pro ty co to tam znají tak jedna je u pizzerie druhá je hned když se vjede od Turnova za mostem budou měřit celej úsek mezi nimi :( podle neoficiálních oficiálních informací budou v provozu cca od 22. 7. a budou nastavený na 55km/h+ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Pro mě no problem, nastavím tempomat jak jsem zvyklej a jedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bicinka Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Přesně jak psal Header009. Ideální místo bezpečné a ještě je pěkně vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Psal jsem to nahoře, je to sčítač dopravy. Jak to může něco sčítat když je to jen uzavřená krabice bez jakýkoliv optiky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Tak jsem strávil víkend na Bohenii, byl jsem i na Koberově, Chloudov, Navarov atd. Celí den jsem koukal jestli neuvidám nálepku na nějakém autě fans a bohužel. Zato jsem se potkal s mistrem Hauglandem, s Vendou Kopáčkem. Stáli podél RZ jako diváci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Jo a ještě zpět k radarům, na malý skále už jsou kamery hotový pro ty co to tam znají tak jedna je u pizzerie druhá je hned když se vjede od Turnova za mostem budou měřit celej úsek mezi nimi :( podle neoficiálních oficiálních informací budou v provozu cca od 22. 7. a budou nastavený na 55km/h+ můžeš mi sem prosím hodit mapku? Občas se tam vyskytuju, tak abych zbytečně nesponzoroval nekalé úmysly. Ono tam u vás na severu jsou občas radary umístěný zajímavě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 (upraveno) jasný tady to je, ta trasa je úsek měřený radary, je to v obou směrech Jinak tady i pro ostatní .pdf"]zde je seznam všech radarů které budou nové 2x Turnov, Malá Skála, Radvánovice, Ktová. Víceméně je to všude kde figurují již dnes zakázané radary od czechradar. Upraveno Červenec 18, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.