capinoLb Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 Tak ok já též mužů.No dvě:-D Hlásím 19+ ale snad to do srazu zakulatim :-D:-D:-D:-D Já se taky neudrzim ale :-D:-D:-D:-D:-D Můj odhad jsou 3-4 auta na srazu:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 brekek... predbezne se take hlasim, ale uvidim podle toho, od kolika bude zapas FCS... mimochodem, Sniper_2003, nevalil sis ho vcera kolem ctvrty hodiny pres Rynoltice smerem na LBC ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Zřejmě ano. Copak jsem provedl? Už jsem se těšil, že Vás podruhé poctím svou návštěvou, páč ten víkend budu zrovna v Ž.Brodě, ale jedu zrovna ten den v jiné akci = spolupořádám sraz Oktávek v Krušovicích. ( http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18431&page=3&do=findComment&comment=1503265 ) Tak někdy příště ... Jé vidíš to to je ten srazík co jsi mě na něj zval. Jsi mi ho připomněl. Ale ten Jarda to dělá snad naschvál, že nám ty srazy dává na stejný den. Je to uličník. Musím za barmankou Jasné to chápu..... focení......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 niiic, ja jenom ze moc cervenejch kombiku s cernym pruhem tu nelita... tak jsem si vzpomnel, jestli to nejsi ty stal jsem u restaurace na konci obce a bllizal zmrzlinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 (upraveno) Samozřejmě to nedělám naschvál, ten termín jsme vymysleli s Capinem pod altánkem u káfíčka :D Ale jo, jsem zvědav na barmanku, tenkrát jsem to moc nesledoval Upraveno Září 29, 2014 uživatelem JardaFuxa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Já nic nevyslel a nikde sem nebyl:-) Ale je pravda že se nezavdecime všem a při te dosavadní účasti je to asi jedno :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 niiic, ja jenom ze moc cervenejch kombiku s cernym pruhem tu nelita... tak jsem si vzpomnel, jestli to nejsi ty stal jsem u restaurace na konci obce a bllizal zmrzlinu JJ, to jsem byl já. Měl jsi mi skočit před auto mohli jsme hodit řeč. :jelen: Jeli jsme s rodinkou z výletu. Navíc pěkné počasí, zahřátý motor, pneu a manželka chvilku držela pusu a moje 4-letá dcerka mě pořád nutila jet rychle ( je po taťkovi držíme se stejného mota "UBEREŠ JEDNOU, UBÍRÁŠ CELÝ ŽIVOT" tak jsme si to vychutnávali. Na zmrzce jsme tam někde byli také myslím že ve Lvové. Super zmrzka za pěkný peníz mohu doporučit. A co se týká těch barev, pamatuji, když jsem s tím po Liberci a okolí jezdil sám. Samozřejmě to nedělám naschvál, ten termín jsme vymysleli s Capinem pod altánkem u káfíčka :D Ale jo, jsem zvědav na barmanku, tenkrát jsem to moc nesledoval Je mi jasné že to není sranda vymyslet datum, aby jsi vyhověl všem. Nu nic tak do Prahy nepojedu a zůstanu jako rodák ve svých končinách s pořádnými chuligány z Liberecka. ^_^ Já nic nevyslel a nikde sem nebyl:-) Ale je pravda že se nezavdecime všem a při te dosavadní účasti je to asi jedno :-( To změníme. Asi to hned nebude vypadat jak ve filmu Rychle a zběsile, ale třeba se k tomu postupem času propracujeme. Alespoň k těm dívčinám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 Ještě se jednou vyspíme :D já teda 2x, ted jdu spát a pak večer :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 A já již v tuto chvíly mohu s jistotou říci, že nedorazím, páč mám pracovní sobotu. Takže se tímto omlouvám a přeji ať se Vám všem to vydaří. Doufám, že pak klucí sem dají nějaký link na fotky, které nafotíte. Jardo třeba s tou modelkou - servírkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 Dostáváš stop na 3 srazy :D. Nedá se svítit, tak snad příště, na vánoční besídce. Jestli něco nafotíme tak určitě dáme ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 Jsi ke mě až příliš krutý a tvrdý Jardo. Nějak se mi to v práci dnes pos*alo, takže musím. :( A je to proto, protože jsem se na sraz celý den těšil. Takhle to dopadá když se těšíš. Hlavně že jsem tě před týdnem poučoval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 Nooo měl jsi si to taky vzít k srdci :D na koho se ted mám těšit :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 Ehmmm měl to musím přiznat. :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Říjen 18, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2014 Tak při troše štěstí bych to mohl i stihnout. :jelen: Tak uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Říjen 26, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 Pánové, na kdy plánujete nejbližší srázek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Říjen 27, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 Snad vyjde měsíc listopad, ale je v plánu říct klukům z ústeckýho kraje a udělat severočeskej sraz :D v kterým městě ještě není známo. A už má někdo přezuto?? já přemýšlim o dnešku, ikdyž jsem říkal že budu jezdit do poslední chvíle letní :D Jooo a určitě před vánocema bude sraz ještě, zase hromadně objednám kalendáře, náramky, brýle atd a kdo bude mít zájem, tak budou k mání pak na srazu, at se ušetří za poštovný :D jak minulý rok ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Říjen 27, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 Tak já mám přezuto od soboty, už je ze mě motokára. Mimochodem Jardo, jestli bude před Vánocemi sraz tak od tebe budu chtít určitě nějaký dáreček. Prý jsi totiž jako Ježíšek nebo co ............. ......jsem tedy slyšel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Říjen 27, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 hahaháááá jsem děda mrááz :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 To na rozdávání dárků nemá vliv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Zdar bando.Tak muzem udelat sraz o víkendu kdo by dorazil:-)?Jinak já uz mam prezuto uz týden.Jinak je opravdu v plánu big sraz až budu vedet Jestli to dopadne tak napisu:-) Jarda je santa klaus mě uz dárky dál:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 S tím big počítám :D jinak možná v neděli budu volnej, ale s tím pocitem že jdu na noční :/ spíš jen kávička někde poblíž odpolko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Kdyby byl sraz tuto sobotu navečer - tak bych možná dorazil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Tak Jardo na posledním srazu jsme se bavili o ledkách. A jelikož jsem ti záviděl ty tvoje USA světla řekl jsem si že se pustím také do podobného projektu. Takže parkovačky led + celý interiér a dopadlo to viz foto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 No je to moc fajnéé , parkovačky paráda. A interier je hned přehlednější a jasnější. Máš to pěknýý Pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Díky až se zase srazíme tak už ti nebudu konečně závidět ty parkovačky. A protože mě to opravdu chytlo, tak jsem si objednal i LEDky do dveří a kufru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Do kufru to chci taky fouknout, tam ještě nemám ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Bavíme se pořád o autech?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 tak co pánové, dlouho jsem se tady nebyl podívat a koukám samé nové tváře. kdy plánujete sraz? že bych se přijel podívat sice už jako neoctavián ale koncern jako koncern ne? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Bavíme se pořád o autech?? no samozřejmě, mě nic jiného ani nenapadlo :D No plán určitě bude na Prosinec, někdy asi nejspíš poslední víkend před vánocema, at se v tomto roce ještě uvidíme ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.