capinoLb Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Též Vám přeji pohodove Svátky a Šťastný Nový Rok 2015:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Jak poznáte fajnšmekra od aut????? Nu že se od svých plechových Mazliků až tak neliší. Jsem dostal od manželky........ konečně to pochopila.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Super dárek :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Krasneho silvestra panove ;) a stasnej novej rok, i tem nasem strojum. Benzinu zdar :P :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Já se přidávám k přání a rozšiřuji to ještě o naftu. Takže naftě a benzínu zdar. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Taky přeju všem hodně štěstí v novém roce :) BTW. všimli ste si že máme kurevsky drahej benzín a naftu ? Nevim jak v LBC ale jablonec je peklo. V pondělí benzina v Praze verva diesel 32,50 a v jablonci 35,50 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Ano všimli. Včera jsem tankoval VERVA 36Kč/litr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 v Chrastave na Benzine maji beno i naftu za 31.90, na Agipu smer Decin 34.90. Jablonec mi teda prijde drahej dlouhodobe.. Taky preju a do Novyho roku mnoho km ve zdravi a bez poruch a nehod ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Vím že tam Benzina je, ale nikdy jsem tam nebral. Máš nějakou zkušenost?? Já beru jen na Chrastavské v Liberci, dokonce jsem si tam nechal na jejich Vervu dělat rozbor ( samo přes kamaráda ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 (upraveno) Tusim, ze jsem tam bral 2x a no problema. Na Chrastavsky je to uplne v pohode, navic se to tam i toci - taxikari atd... jinak jsem dlouho bral na Petronalu na Horakovy a je to takovej levnejsi Shell. Hlavne to rychle vyjezdit. Upraveno Prosinec 31, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Tak to mě nechává klidným. Já beru jen Vervu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Caute pánové.Tak jak to vidíte s prvním srazem?Co o víkendu,budeme mít i snich:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Tak maximálně smích Ale já rovnou říkám, že nemohu. Možná na kafe až příští sobotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Já nevim, dáme to nějak koncem ledna, posledni víkend což?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 cau panove, o vikendu budu na chalupe na Svetly, takze jeslti nekdo neco chce dovezt (kalendare, zimi cepice, parkovaci hodiny, klicenky, naramky a mozna i velky samolepky (jestli dorazi tento tyden - vid CAPINO :D ) tak dejte vedet sem nebo do SZ v sobotu bych mel v okoli liberce testovat novyho scouta takze bych si to do nej hodil :) jo a kdyby nahodu mel nekdo doma nejaky pivni tacky, kterych se chce zbavit, budu rad :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Leden 27, 2015 Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 Když to tak čtu, za rohem tady máme minipivovar Krásná Studánka, mám ti tam zaject pro tácek? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 27, 2015 Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 pokud by se ti chtelo tak super, kdyz bych mohl poprosit tak vsechny dostupne druhy po 3 ks :) zaplatim samo cestu i jejich cenu mam v planu objet maly pivovary kolem liberce na sobotu pri testovani novyho scouta, ale samozrejme by mi to usetrilo cestu :) jak se ti bude chtit diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 27, 2015 Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 a zastavis se nekde? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 podle toho jestli neco chcete :) moje planovana trasa na sobotu, v tom bude vnoreno jeste nejake foceni Scoutu 2 a 3 generace nejaky obed apod. http://mapy.cz/s/fsqw potreboval bych pak byt cca ve 4 u lanovky na jested vyzvednout mladou, ktera bude lyzovat pres den :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Díky viktore ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 ja dik tobe, komplikace se mnou jako blazen :D kalendar doposlu, poplatek zaeviduju :) dikys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Zdarec pánové tak co o víkendu nějakej ten srazek .Nějak to opět upadá do ztracena:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Únor 7, 2015 Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 Dnes jsem byl v Liberci dokonce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Únor 8, 2015 Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 A ja tam budu dneska :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Zdarte pánové. V první řadě se chci optat, jestli někdo mate diagnostiku. Chtěl bych pár kravinek nechat nakodovat, tak jestli někdo náhodou by nebyl ochoten setkat se a něco mi pomoct vyladit. A jinak je čas na hlásit nějaký sraz než nám začne letní kolosezona a dat jeden sraz na javorniku u sudu ještě než prezujem a Ti co budou otáčet podvozkem na zem at se pak nekodrcaji po silnici dělány za Hitlera az k sudu. Zase nemá smysl se tady dlouhodobě dohadovat kdo může a jak se to komu hodí, 10 lidi, 10 chuti :D takže přijatelně s předstihem to dame 21.3. v sobotu od 17ti hodin, u sudu v restauraci. Další sraz mužem zase byt dole na parkovišti, nebo změnit zase místo na chvíli jinam at nejezdime porad na stejný místo. Událost na fb necháme udělat at prilakame kdyztak někoho nového atd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 zdar, kabel mam z Ciny. Napis co potrebujes ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Me se teda povedlo sehnat vag, ale kabel nemám a o Číně jsem uvažoval sehnat, ale i tak se bojím a nevyzbam se v tom abych tam něco nepohnojil :D no co bych tak chtěl. Tak nějak co by se nabízelo :D uvazuju o blinkrech stáhnutí na nějaký procento a nechat je svitit jako paroovacku. Aktivovat druhou mlhovku třeba, panické rozblikani brzdových světel při brzdění, livinghome, cominghome, i když ještě nemám dálku poresenou. Prostě tak nějak nějaký krvinky a blbustky co by se našly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 paniky a tusim leaving se podaril u Capina, ostatni co si matne pamatuju to nejak zlobilo.. ale tezko rict cim to bylo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Tak ze bychom to někdy zkusili ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Pánové, minulé na srazu jsme řešili žárovky a tak bych potřeboval doporučení, jak mám zatmaveny zadní světla v místě couvacek a blinkru, tak je pochopitelně svítivost o něco menší a potřeboval bych žárovky a malinko lepší svítivosti. Doporucte mi něco vhodného ;), abych mel větší jistotu ze při slunci ten blibkr bude viditelný bezpecne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.