Přejít na obsah

gumový pedál po výměně brzd

vsh

Doporučené příspěvky

Ahoj,

prosím o radu, čím to může být.

Na O1 81kw TDi jsem vyměnil tovární 280 kotouče za 288. Komplet těhlice, brzdiče, kotouče desky, vše použité.

Očekával jsem, dle přečtených zkušeností ostatních, že to bude brzdit o 106 :-)

Bohužel výsledkem je mnohem delší a gumovejší chod pedálu. Odvzdušněno opakovaně, takže zde bych problém neviděl.

Nějaké další tipy, čím to může být?

Díky, vsh

Odkaz ke komentáři

Díky oběma za tipy

Myslím, že až úplně dolů to neprošlápnu. Ten brzdový válec a jeho odchod nejak souvisel s přechodem na nový brzdy?

Mimochodem neměnil si nijak rozměry toho brzdového válce, že? Zůstal typově stejný, co byl v Octavii původně?

Co se odvzdušnění týká, nedělal sem ho já, ale servis. Před cca 2 měsíci mi dávali jiný třmen a tehdy to bylo OK, takže nepředpokládám, že by udělali nějakou takovouhle chybu teď.

Odkaz ke komentáři

Chyba muze byt v tom ze to delal prave ten servis , mam podobnou zkusenost, na ovzdusneni pouzivaji nejaky srac ktery pripoji na nadobku kapaliny , jeste mi i nauctovali hovada 1 litr a pedal sel skoro az na podlahu. Kdyz jsem to reklamoval, tak ze mne samozrejmne udelali debila, ktery tomu nerozumi a ze oni vsechno udelali dobre. Doma jsme to s brachou poradne ovdusnili klasicky, jedno kolo po druhym a problem vyresen, pedal bere hned nahore. Vic krat bych auto curakum do servisu nedal, a to si rikaji autorizovany.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...