Niri Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 Zdravím, vím že už se to tu řešilo nesčetněkrát ale konkrétně na můj problém sem řešení nedohledal. Vypadávají mě právé blinkry, přepínací relé začne spínat jak šílené a nebliká nic. Levé a blikačky jedou VŽDY, takže tipuju že relé by mohlo být v pohodě.. Nevíte kde může být ještě chyba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 Žárovky jsou OK? Jinak když levá strana bliká dobře, tak bude pravděpodobně chyba v páčce blinkrů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niri Odesláno Prosinec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 Žárovky všechny OK, jak říkám... blbne jen pravá strana, jinak je vše OK. Tak zkusím sehnat tu páčku, doufám že to pomůže... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mausek Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 take mi to prijde jako packa,pokud ti cela strana nespalila zarovky :)ale to jsi urcite uz zkousel me pri koupi auta nesli prepinat dalkove,a bylo to v pacce,nebyla zrovna po ruce tak jsem ji celou rozebral a ejhle to mazivo co davaji dovnitr aby to slo plynule se mi dostalo pekne na snimaci drahy,tak ocistit a zpet.prace i s volamtem dolu cca 30min a nic to nestoji tak to zkus tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.