mischicka Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Řešil jste, nebo ještě lépe zkoušel jste, někdo dát origo odkládací schránku pod elektricky ovládané sedadlo?Píše se, že "nevhodné pro vozy s elektrickým posunem sedaček", takže znamená nevhodné nemožné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Rozmýšľam, ako to bolo na začiatku. Pretože odkladacia schránka odpadla len teraz niekedy na jeseň, doteraz bol a ak sa nemýlim, v prípade el. sedačiek nebola reštrikcia na schránku. Zistím a napíšem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hravec Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 mám O III - vyrobeno 12/2012 a el. sedačky, schránka pod sedadlem spolujezdce nebyla, auto v plné výbavě... někde jsem četl, že to tam někdo zkoušel dát a nepasovalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
flope63 Odesláno Říjen 3, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 a je tady nekdo kdo zkousel dat schranku pod sedadlo ridice bez el.ovladani, co je vsechno potreba zakoupit a jestli je to stejne jako to popisuje post pro OII ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckymann Odesláno Listopad 27, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 Taky by mne zajimalo zda se da vubec sehnat schranka pod klasicka sedadla pro Oct III...? Info ze skodovky je, ze takove prislusenstvi neni. Nasel jsem pouze jediny odkaz, ale tim spis mam porad pochybnosti. http://www.tuning-in.cz/skoda-octavia-iii-odkladaci-schranka-pod-sedacku-leva.html edit: na oficialnich strankach, ale zminuji schranku pod sedadlo spolujezdce, tak teda nevim... http://cs.skoda-auto.com/models/HotspotDetail/?HotspotName=I6%20-%20Storage%20Compartments&WebID=a03c2c80-b27c-4cea-9628-1b82435c5635&Page=interior&view=Interior&WebPartID=&PageUrl=/sites/cs/models/new-octavia-combi/pages/interior.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majkyke Odesláno Listopad 27, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 Na uvod dodam ze som to montoval pod manualne sedacky,nie elektricke :D Mam OIII 2015 samozrejme bez odkladacieho priestoru,uz sa setri na vsetkom. Vybava Bussines a pod sedadlom nic Objednal som 2x schranku z internetu,jedna stala okolo 33Euro,a sadu zavlaciek a srubiek v Skodovke,namontovanie som zvladol sam,ale je potreba demontovat sedacky,pretoze pristup je tam fakt spatny. Nie je to nic strasne,20mint to trvalo,sedacky drzia 4 srouby,netrebalo nic odpajat,len som ich pretocil,na spodok sedadla do kovovej casti idu take zavlacky do ktorych sa nasrubuje schranka. Este dodam ze mam packet Dynamic,takze ine sedacky bez elektriky,ale aj tam to pasovalo. Stranka kde som objednaval http://pbautodiely.sk/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 29, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Zkušenost z OII je taková, že ta schránka se tam dát dala, ale musela se upravit (Vyřízkout) kvůli některému z pohonů. Stejně je to úsměvné, ten kaslík je skoro pořád stejný už 11 let:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.