TomKala Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Ahoj, dnes jsem měnil baterku ve sve oktavii, po nastartovani a zapnuti radia se zobrazil pouze napis "Safe" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 někdy se kod načte po startu pokud je tedy vše správně zapojeno další možnost pokud není PIN je vytáhnout rádio někdy je to na něm napsáno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Nebo je PIN napsaný v návodu k rádiu (tam ho aspoň mám já). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Bohuzel ani jedno. Na radiu napsano neni ( mel jsem ho vytazene a celkem sem se divil, noho dratku zapojenych do radia byly volně polozeny a nejsou do niceho zapojene) a navod bohuzel nemam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 bud zkusit škodovku a nebo k někomu poslat na zjištění PINu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Únor 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Vyreseno ve Skodovce v Brne. Cena: 300,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.