technikus Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Volkswagen už zveřejnil, jak opraví auta postižená kauzou Dieselgate Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Panove, nevite nahodou, jakou ma Skoda barvu na poklicich? stribrna safir 9105 stribrna zermatt 9103 stribrna diamant 9102 Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 WTF, oni mají poklice i různý barvy? Kde co vidím jsou v 99% šedo-stříbrný? a někdo si občas koupí tuning style z Globusu třeba v černé. Ale ono je těch světlých víc odstínů? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 No, proto se ptam ;) treba mi tu nekdo rekne, ze to vubec neni ani jedna z nich, ze je to proste jen nejaka nudna sedo-stribrna, ale... treba taky dostanu cislo odstinu :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 To by mě zajímalo, jestli tu barvu od někoho vypídíš By neznali odpověď ani ve značkové prodejně či servisu Ti chybí jedna, nebo se ti zdá v jiném odstínu nebo co? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 (upraveno) Ne, jednu mam lehce odrenou jeste od predchoziho majitele, tak jsem si rikal, ze postupne dam vesmir do poradku a je potreba zacit timto :) Upraveno Listopad 25, 2015 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Zdravíčko, chystám se do Drážďan a narazil jsem na ekologickou plaketu s emisními zónami. 1.všude se píše, že ji lze dostat všude na STK po předložení originálu VTP, ten má však Škofin. Nezkoušel jste si ji někdo nechat vydat na kopii? Škofin (resp.už VWFS) mi ho zapůjčí, ale je to šaškování. Tak když mám tu kopii, třeba by to prošlo?! 2. je vůbec do Drážďan nutná? Našel jsem mapky a vše končí rokem cca 2011 a tak nevím, kam s tím pohli dodnes a kde jsou zóny k dnešnímu datu. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 najdi si tel. číslo na STK Dekra a zavolej tam, Dekra je partnerem pro tohle a zeptej se jestli ti to na kopii dají. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Díky za radu. Našel jsem si na jejich stránkách seznam STK a tam jsem našel jedno STK, se kterým už mám jisté zkušenosti a tak jsem tam poslal mail mé situace a uvidím. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Počkej, pro VW nic nedostaneš, beztak to mají v TP nalhaný Sorry, ale nedalo se ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 taky me napadlo ze reakce bude něco jako no pane počkejte az to ve VW vyresi pak Vám to přeměříme a pak to označení dostanete ale s Tim nejčistším bych bejt Vami moc nepočítal B)B)B)B)B)B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Super trooper. Dobrý den, pokud nám předložíte originál ORV a fotokopii velkého TP je to dostačující. Cena ekologické plakety činí 300Kč. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Tak to je pěkný. Čekal jsem, že to bude horší Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Tak ono za kousek samolepky :D Což mě tak přivádí na myšlenku, jestli to ty STK zadávají do nějaké oficiální databáze, kde si to pak německý pěšák v Drážďanech prolustruje podle RZ nebo VIN, nebo to berou jen podle té nálepky Protože tu mi vyřízne každá reklamka na počkání a můžu mít klidně ekologickou V3S :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Ta obyčejná nálepka bez registrace by mě dostala, nicméně takhle fungují i dálniční známky v Česku. Takže by se člověk ani nedivil, kdyby to nikde evidované nebylo. Přijdu na STK, mrknou do VTP, podle toho ti ji vystaví, ty zaplatíš a odcházíš. Mise splněna No a když už mluvím o dálničních známkách, nový design pro ČR 2016 mě dostal. Zdá se větší a nečekaně stále nálepka. Slovensko konečně přechází na elektronické, snad se to někdy dostane i do ČR. Aspoň odpadne si zohyzdit přední sklo, nějaké řešení při výměně skla atd. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Ale dálniční známka má alespoň nějaký ochranný prvky, ta by se jen tak snadno zfalšovat nedala. Něco jako peníze z domácí tiskárny nejsou jako peníze ze státní tiskárny :D Ale ty emisní nálepky mi přijdou jako obyč samolepka. Ale maj na sobě nějaký číslo, tak třeba je to právě nějaké číslo registrace a je to dohledatelný. Jinak Slovensko super, sice je to pořád vázaný na jedno vozidlo (RZ) a pevně daný časový úseky, ale můžu si to zaplatit z mobilu, na webu, kdykoliv a kdekoliv. To je služba 21. století Kéž bych se toho někdy dožil i v ČR :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 ja doufam ze ne protoze se bojim ze az v CR zmizi znamky pro OA tak se bude platit na bazi ujetych km Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Jasně no, já bych to uvítal. K nám stejně žádná dálnice nevede, resp. všechny máme kurevsky daleko Ale tak záleželo by na sazbě za km, pokud by to nebyla pálka, ale spíš symbolická halířová záležitost, tak proč ne. Na ty vaše dálniční přelety stejně nemám auto Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Sice ty známky nějaký prvky mají, ale kšeftuje se s nimi ve velkém. Bazos / aukro a jiné další inzertní portály, kde koupíš ať už se smazanou SPZ nebo dokonce bez napsané SPZ. Takže někdo koupí týdenní / měsíční na přelet, napíše si svoji tužkou nebo čímkoliv lehce nebo dokonce vůbec nenapíše a pak ji ještě prodá. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Jo, tohle není problém. Ale pořád je to originální legální známka. Já myslel falšování ve smyslu vytisknout si vlastní ;) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 No co říkal ministr, tak v čr to chtějí spojit s tím usekovym měřením... takže vám do auta dají nějakou krabičku a stím vám budou měřit časy mezi branami... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Tak co si natočíme po dobrém obědě? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Heh, jsem si vzpomněl na náš školní automat na VOŠce. Ten měl kromě kávy a čaje také možnost "Slepičí vývar". A překvapivě to bylo vždycky první, co ráno po nočních seancích došlo Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Jo tak zrovna vývar nám tu velmi chybí Naštěstí už máme vyzkoušenej velmi dobrej a silnej v Kolkovně vč. krátké zdravotní procházky. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Tak dneska se konečně vyskytla příležitost osahat si MT gumy v zimních podmínkách. A dopadlo to víceméně dle očekávání, sáňky hadra :) Na zadek to jede, dokud člověk nezastaví. Jakmile zastaví, tak už se pomalu nerozjede. S připojeným předkem to jede luxusně, celkem pěkně se to tahá i ze zatáček s elegantně rozevlátou prdelkou, ale na brzdy je to tragédie. To fakt jede a jede, ABS chroustá a chroustá a kde nic, tu nic. Takže tam časem půjdou Nokiany jako loni. Jo a ještě jeden poznatek. ESP off je klasický šidítko, který posune limity, ale nevypne. Chvíli to nechá pod plynem "tlačit" auto lehce bokem, ale pak stejně problikne a srovná si ho BTW, máme tu nový policejní Hjondé B) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Brnaci, kdo uhodne lokalitu? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Podle čeho se dá uhodnout lokalita z fotky na který není nic vidět? Skajo dobrý, v Praze není po sněhu ani památky. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 To je pravda... je to areal stare Malomericke cementarny, mazec areal. Uplne mi padla brada, cim se taky lidi zivi. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Mi to připomínalo jak nějaký tank pro hasiče nebo tak, když je potřeba těžkých strojů Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 No počkej, ale má na střeše zahrádku. To bude spíš nějaká rodinka na výletě :P Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky