Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Skajo včera jsem byl zasmluvňovat Caliber cars, tam by se ti líbilo na dvoře 3*hummer, cadilac escalade, v salon tundra ram1500, corvette, camaro, mustang 69 i 2014

provedli mě i dílnou no jako zaslintal jsem si, řikal jsem jim že budu jezdit častějc pro smlouvy :D

Odkaz ke komentáři

Jinak jsem byl na poště vyřídit kvalifikovaný certifikát, abych od novýho roku mohl posílat DPH na FÚ elektronicky a překvapivě to proběhlo bez větších komplikací. Upřímně řečeno jsem nečekal, že naše vesnická pošta si s tím bude vědět rady hned napoprvé :palec:

Sice kvůli tomu člověk musí napřed vyplnit Smlouvu o poskytování certifikačních služeb, připojit k ní Seznam pověřených osob, Seznam žadatelů a Údaje pro vydání certifikátu, ale na všechno maj formuláře v PDF, takže si to člověk v klidu doma vyplní, vytiskne a na poštu jde připraven :)

Odkaz ke komentáři

V Brně jsem na trzích byl, ale nic nepil. V Praze (stánek na nám. Republiky z Vinařství Kubík) bílý/červený svařák 45 Kč 2dc se švestkou a velmi příjemná dámská dvojice prodavaček k tomu. Drážďany 2,50 - 3 za 2dc, vyzkoušeno na více stáncích a chuťově ještě o nějaký level lepší jak v Praze.

Odkaz ke komentáři

Tak už se jim Hyundaie nelíbí :D Nicméně tady bych se asi (ač nerad) Korejců zastal. To, že to má pohon všech kol neznamená, že to je teréňák. A je úplně jedno, jestli je to ix35, nebo by to byl Yeti, Tiguan či X3.

To jsou auta maximálně do horských oblastí, kde to na zasněžené asfaltce vyjede na kopec. Ale těžko to bude lítat po poli někde v Maďarsku. Na to ať si koupí Wranglery, s těma se bude hlídat hranice jedna báseň B)

victpdwrangler_004.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...