Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)


SKAJA

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

No a nedá se přijít k prodejci jako zájemce a domluvit si normální zkušební jízdu?? :D Platit jim za svezení, to mi přijde trošku úlet. I když, kdyby se domluvili třeba 3 lidi na tu hodinovou jízdu, tak to vychází na čtyři kila. To by se s trochou sebezapření dalo obětovat.

Odkaz ke komentáři

Teď občas jezdím Roomsterem 1.4 MPI a nestačím se divit, jak to umí jezdit úsporně. Za dojezd přes 1000 km jsem musel bojovat i na Raketce s nafťákem. A tady to jde i s klimou a třema lidma v autě. Akorát si připadám jak za volantem náklaďáku, při každým rozjezdu tam člověk sází kvalty jeden za druhým a v 60 km/h zjistí, že je na pětce a dál to nepokračuje :D

IMG_20150811_130350.jpg

IMG_20150811_131222.jpg

Odkaz ke komentáři

Ty ceny jsou velmi relativní. Když to vezmu v extrému a ne jen na zážitek, tak je pro někoho lepší dát 10 /12 tisíc za 24h (dle modelu) než 105 euro za 3h + ne každý má v plánu cestu na SK. Umím si to představit na nějaký sraz (klidně i na víkendový), zapůjčit si Teslu na 24h a kdo si ji vyzkouší, pěkně se to pak rozdělí a vyjde to pak vlastně skoro za pusu.

Odkaz ke komentáři

Na dny otevřených dveří tam bude mrtě lidu. Já si představuji spíš něco spešl pro OC - DPMB nakoupí chlebíčky, zajistí hostesky, brazilskou kávičku a pro neřidiče nějaký ten welcome drink, v pozdních hodinách vytasí třeba i lahvinku Jégra :jelen: :jelen: :jelen:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...