Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)


SKAJA

Doporučené příspěvky

Ona nakonec ta první kauza ohledně NOx nemusí být až tak zásadní, daleko větší haló může vyvolat druhá část ohledně falšování CO2. Z toho se počítá i udávaná spotřeba, takže to je ukázkový klamání zákazníka, nekalá obchodní praktika, lživá reklama :D

 

Jako tvrdit u soudu, že mě VW podvedl tím, že "kouří víc, než tvrdil" je jedna věc, ale kdo si ve skutečnosti kupuje auto podle emisí, že. Ale pokud se bavíme o falšování údaje o spotřebě, to už je daleko zajímavější :palec:

Odkaz ke komentáři

Ale to je asi dost naivní představa. Sám jsem zvědavej, jak to nakonec dopadne ;)

 

Nechápem prečo VW nevytiahne niečo aj na ostatné automobilky ale "sám ničí seba" každý deň nejakým vyhlásením....akoby boli vinní iba oni, príde mi to nepochopiteľné.

 

Rovnako musí fejkovať nejaké emisie BMW, Mercedes, Peugeot a pod.

Najhoršie na tom je, že Európa sa ide po.rať akí sme EKO, BIO a pod. a továreň v USA alebo Číne vypustí za rok viac ako tu všetky autá dohromady.

Odkaz ke komentáři

Přesně, ostatní drží hubu a nikdo jim nic nemůže. VW se přiznal a všichni se na něj vrhli. To mi taky hlava nebere. Je otázkou, proč se nakonec přiznali, když napřed taky rok mlžili. Ale ono je dost možný, že nešlo jen o nějaký pofiderní měření jakési zelené organizace, který to mělo celý rozpoutat, ale mohla v tom mít prsty i vláda USA a její tajný služby.

 

Když odposlouchali i Merkelovou, tak asi není vůbec nereálný, že mohli jít i po někom z VW, případě se dostali do jejich interních systémů, Windows je beztak jeden velkej backdoor. A měli v ruce jasný důkazy o tom jejich šmelení a jen se čekalo na vhodnou chvíli, kdy to na ně vytáhnou. Svým způsobem moderní způsob boje / války. Na VW je myslím dost úzce napojena i tamější váda, průmysl, lidi, takže docela strategický cíl.

 

A nebo taky ne, dneska si člověk nemůže být jistej ničím :)

Odkaz ke komentáři

Hmm,

to potom bude jiná :smich:

 

Nevíte někdo, proč stát postupně ke konci roku nezlevňuje dálniční známky? Je to pěkně na mašli, mám druhý měsíc měsíční, tedy 2x 440 Kč, přitom když si někdo koupí roční, vychází měsíc na 125 Kč. Trošku rozdíl. :wallbash: Možná by taky stálo za to vydávat roční ode dne, kdy si ji člověk pořídí. To bych byl hned pro :palec:

Odkaz ke komentáři

Jo, mírnej upgrade zase bude. Něco v krátkodobým horizontu (čeká se, až to přeletí přes moře), něco je v plánu na delší dobu. Ten kulomet je zrovna střednědobá záležitost, ale dvorní mechanik už mi slíbil, že uchycení vyřeší, takže teď jen zbývá čekat, až mi Fido něco propašuje :lol:

 

Ad známka: Je to nefér. Stejně jako to, že někdo jede dvakrát za rok, druhej jezdí denně a oba platí stejně. Já jsem byl vždycky zastáncem mýtnýho, sazbu za kilometr a kolik najedeš, tolik zaplatíš. Krabička by byla přenosná, takže dneska bych jel svým autem, zítra jiným a vystačil bych si s jednou krabičkou a platbou za to, co reálně najedu.

Odkaz ke komentáři

On se nemusí ani mistr utnout. Stačí když se zeptá nějakýho povolanýho chytrolína "A opravdu tady žádný kabely nevedou?". Většina průserů se stává jen chvilku po odpovědi typu "Co by tady asi vedlo? Ne, v klidu. Nic tu není." :jelen:

 

Pánové tak mi dnes bylo potvrzeno, že kalendáře mám ready. Takže opět otázka do placu: někdo trasa Praha - Brno? :)

Odkaz ke komentáři

Ve čtvrtek jedu. Otázka, jak je to s vyzvednutím neb po práci už dnes i ve středu něco mám a ve čtvrtek odjíždím ideálně z práce. Ale pokud někdo z fora jezdí kolem Vyskočilky (jak sídlí GE Money, O2, HP, Škodovka a jiné), může mi to předat denně tak v rozmezí 8-16.

 

EDIT: Dočetl jsem se, že vyzvednutí je kdesi ve Zdibech (pro mě totálně špatný směr), ale dočetl jsem se i možnosti Jarov, tam to zní mnohem lépe. Ale tam bych se dostal případně až ve čtvrtek před odjezdem, tj.po 11.h

 

Doufám, že tu mluvíme alespoň o paletě kalendářů :lool:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...