vorlajz Odesláno Březen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Holy dej pak vědět zda ti funguje to prepinani na volantu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 jj...je na tom něco špatnýho? Neni, ja jen ze z tehle firmy znam dobre majitele a par dalsich zamestnancu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Výborně Je dobrý mít zdroj informací o firmě, mimo firmu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Hh... To teda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 Mám k autu síťku na oddělení kufru a prostoru pro posádku. Ale dneska jsem zjistil, že ačkoli je kufr samá přihrádka, tahle potvora se nevejde složit nikam. Ačkoli místa by se pod podlahou kufru našlo habakuk. Takže nezbejvá, než jí mít hozenou v kufru, kde se bincá, nebo v garáži či ve sklepě. To mi nepřijde moc "Simply Clever" vorlajz: vyzkoušel jsem to přepínání na volantu a měl jsi pravdu. Funguje to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 Paráda ... ;) tu sitku mam na chalupě... Nějak ji nepotřebuji ;) Jo a vypadá to, ze auto je v pořádku... Dnes jsem ho projel asi 30 km... a nezaznamenal jde žádný vibrace, zvuky a auto drží dobře stopu... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 Jasně, ale jestli chceš mít opravdu jistotu, nech preventivně překontrolovat geometrii. Nemusíš to poznat za jízdy, ale poznáš to pak na špatně sjetých pneumatikách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Jojo... To nechám... ;) Zkousel jsem pustit volant... Auto nikam neujizdelo... Jde rad ;) Holy... Taková vychytavka... Když polezes do mezipodlahy... Tak muzes ten dekl zajistit za tu spodní cast uchopu roletky ;) To je ten samej pařez... Když jsem na něj najel.. Byl pod sněhem. Proto jsem ho neviděl... A fotka z dnešního rána... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Mladej stojí letos poprvé na lyzích a muzu vám říct... Ze si to fakt dává ... Paráda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Jo, malý děti na lyžích jsou úžasný, vždycky na ně koukám a nechápu, jak si to dávají :D Žádnej strach, žádný zábrany, prostě to tam pustí a frčí A navíc se to pak nemusí učit na starý kolena, jako my :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Neboje se ... A me to nahání hrůzu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka X Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 Zdravím, chci se zeptat co jsi měl předtím a jak by jsi porovnal komfort. Já jsem před 14 dny pustil O II FL a pořídil O III, ale jsem z ní na rozpacích. Je to hroznej žebřiňák. A to má teď 15" zimáky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 si zvykej, pak se ti celá O3 rozvrže. Místní Ozi by o tom mohl vyprávět :D jakej máš motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka X Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 Dík za povzbuzení. 1,6 81 kW nafta Style, plus nějaká výbava navíc. Ale na tu tvrdost si asi nezvyknu. A za 14 dní nastoupí 16" kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Jirko ja jsem mel O II Scout ... O III jsem ještě nejel... Těžko tedy porovnám. I30 je hodně pohodlné auto... Si ji nekde vyzkoušej a můžeš si to pak porovnat... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka X Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Tak já jsem jel s Scoutem O III a bylo to i na 17" ok. Jel jsem i s normální 4kolkou kombi a taky to šlo. Ale tohle je děs. Vypadá to, že po 20 letech s Octávkama končím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 to mi neříkej, že O III s normálním podvozkem je tak tvrdá... ?! přidávám pár fotek z dovolené... na Ramzové sníh... o pár km dál v Branné nic... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka X Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Bohužel je. Jezdím týdně Prahu Krkonoše a už jsem s ní objevil nerovnosti o kterých jsem do té doby nevěděl. Prostě pořád drncá, není schopna odfiltrovat téměř nic. Má hodně tvrdé sedačky a tím se to ještě násobí. Jako kdyby tě pořád někdo zespodu kopal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 On byl rozdíl i mezi běžnou OII a OII 4x4. Já byl zvyklej na tvrdou uskákanou OII a když jsem jel s Pavlem ve Scoutu po šotolinové cestě, tak jsem nechápal, jak to krásně filtruje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 tak vzadu máš obyč nápravu 1.6 tdi, takže to rozdíl je.... zrovna Jirka je ten který to pozná, běžný řidič to ani nemusí poznat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka X Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 SKAJA to potvrzuje. Přesně tek. Už i O II byla tvrdší, a více FL, než první O II. A ta O III je ještě horší než O II. Ta tvrdá sedačka to umocňuje. Ano, je v ní vlečená náprava. Ale to měla O I taky. A byla nejpohodlnější. Jinak ten rozdíl mezi vlečkou a multilinkem zase tak markantní v jízdních vlastnostech nevidím. O I se na příčných nerovnostech chovala jak Žigulík, ale O III s tím takový problém nemá. Bohužel, za cenu snížení komfortu. Není to o typu nápravy, ale o naladění. Mimochoden, napsal jsem do Boleslavi. Chtějí to vidět, asi příští týden. Ale pochybuji, že s tím něco provedou. A pak se podívám k "sousedovi z Nošovic". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 někomu to tvrdší naladění vyhovuje... já osobně to u auta, které využívám pro rodinu, nechci... i30 je naopak velmi příjemná, protože je dostatečně tuhá, ale přitom komfortní... a v čem třebas válcuje O II, tak to jsou sedačky vepředu, protože ty jsou prostě perfektní... mě maximálně vyhovují... jsem zvědavý, až si to auto projedeš, jaký z toho budeš mít pocit... jinak i30 má vzadu víceprvek... jo Skajo, to byly časy... O II Scout měl doslova báječný podvozek... jízdu jsem si opravdu užíval... škoda, že jsem si ho tehdy nemohl nechat... ;) asi bych ho měl furt, i když to byl žrout, tak byl zase pekelně rychlej... ;) já když si vzpomenu, jak jsme valili na chalupu, já s tím vlekem a na tacháči 150 ... :D to byly časy... ale dneska už bych to neudělal... ;) hh Skajo... příští víkend budu kácet 3 stromy, jsi zván :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Jo, taky už dneska o spoustě věcech přemýšlím jinak, jezdím jinak...člověk stárne, dědkovatí (čti dostává rozum). Tak to asi má být :) PS: Myslíš to pozvání vážně?? ...V pátek už mám teda akci, ale sobotu a neděli mám volnou, takže... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 SKAJA to potvrzuje. Přesně tek. Už i O II byla tvrdší, a více FL, než první O II. A ta O III je ještě horší než O II. Ta tvrdá sedačka to umocňuje. Ano, je v ní vlečená náprava. Ale to měla O I taky. A byla nejpohodlnější. Jinak ten rozdíl mezi vlečkou a multilinkem zase tak markantní v jízdních vlastnostech nevidím. O I se na příčných nerovnostech chovala jak Žigulík, ale O III s tím takový problém nemá. Bohužel, za cenu snížení komfortu. Není to o typu nápravy, ale o naladění. Mimochoden, napsal jsem do Boleslavi. Chtějí to vidět, asi příští týden. Ale pochybuji, že s tím něco provedou. A pak se podívám k "sousedovi z Nošovic". Ta vyměnit Škodovku za Hyundai mi příjde zcestné. A jen bych pro jistotu podotknul, že Škodovku nemám, což tady každý dobře ví, ale ty jsi asi nový, tak raději píšu, že rozhodně nejsem zatvrzelý škodovkář. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka X Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 TomasB - Já se tam stavím spíše ze zvědavosti. Osobně proti Hyundai nic nemám, ale kombik mi do oka nepadl a krátký má pro mne po dvaceti letech s Octávkama malý kufr. Ale že mi tahle v tomto stavu doma nezůstane, je mi už jasné. A to ji mám 14 dní. Ale kam se vrtnout, sám teď nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 A co změnit podvozek?? V zásadě by neměl být problém tam hodit nějaký jiný pružiny / tlumiče. Ať už ze 4x4, nebo možná i nějaká Audina nebo tak něco...to by poradil někdo, kdo se v tom více vyzná (Rolbař apod). Jinak má Oktávka v novým MR dostat adaptivní podvozek, ten by to měl řešit dokonale (viz jeho funkce v Superbu). Je otázko, jestli třeba půjde dodělat zpětně do starších O3, případně na kolik by to přišlo. Zase by asi poradil někdo, kdo se věnuje elektrice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 myslíš viz superb, kde jsou s tím od nulté serie problémy? :D spíš bych se mrknul po seatu, kterému se stále otevírá víc možností... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Jirka X: já ti poradit nemůžu, to bych se totiž zase dozvěděl moc keců :) Když ale pohledáš v sekci pro jiné značky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 no Jirko... tak to je hozená rukavice... takže to myslím vážně... ;) TomasB - Já se tam stavím spíše ze zvědavosti. Osobně proti Hyundai nic nemám, ale kombik mi do oka nepadl a krátký má pro mne po dvaceti letech s Octávkama malý kufr. Ale že mi tahle v tomto stavu doma nezůstane, je mi už jasné. A to ji mám 14 dní. Ale kam se vrtnout, sám teď nevím. Jirko... určitě si udělej svůj názor... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 myslíš viz superb, kde jsou s tím od nulté serie problémy? :D Tak na superbu kluci zjistili, jak se to dělat nemá a na oktávce už to udělají správně :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.