Přejít na obsah

Hyundai i30 combi - 1.6 GDI ;)

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Jako cenově jsou asi bezkonkurenční (možná KIA by se ještě chytala). Takže pokud to bereš čistě z hlediska poměru cena/výkon, tak asi nic lepšího nenajdeš. Za ty prachy je to v dané třídě slušně vybavený auto s relativně rozumným motorem.

Já bych do toho nešel čistě z principu, nelíbí se mi jejich vystupování a o té jejich záruce si taky myslím svoje (už jsem od pár lidí slyšel, jak se k tomu staví). Navíc se na koupi auta dívám spíš emočně než racionálně. Ale chápu, proč mají u spousty lidí úspěch. Pro někoho, kdo má v kapse těch cca 350tis Kč to prostě nabídne nejvíc muziky, to je holt fakt.

Odkaz ke komentáři

Mně je to jednak nesympatické, jednak je to ošizené, což je poznat okamžitě jak otevřeš dveře, záruku zjistíš až se ti vysere něco zásadního. Ten co jsem od něj koupil to príma Volvo, tak si pak koupil Golfa, s tím ho někdo rozstřelil na totálku. Nechal se přesvědčit na Hyunday a fuglovky se zbavoval po třech měsících a už nechce o této značce ani slyšet. A to se mu ani nic nevysralo.

a tou reklamou si mně zprotivili nadobro

Odkaz ke komentáři

Vorlajzi, nespi :P Tak co, jak to jezdí, všechno v pohodě? Si nedal letos ani žádnou pořádnou fotečku, jak to máš v těch tropech naleštěný. Čekal jsem nějakou exotickou z dovči...nebo i klasiku z chaloupky, tam je taky krásně :)

Skajo... tak pár fotek pro tebe... teď z víkendu...trošku jsem to umyl a navoskoval... ;) jo a nebudeš mi věřit, že jsem si na tebe vzpomněl... na podzim budu kácet nějaký stromy, tak jsem říkal mojí přítelkyni, že když ti napíšu, tak určitě přijedeš... ;) to je výzva ne? ;)

post-214-0-84756300-1442226475_thumb.jpg

post-214-0-95354900-1442226495_thumb.jpg

post-214-0-20173100-1442226504_thumb.jpg

post-214-0-31292100-1442226516_thumb.jpg

post-214-0-83956000-1442226524_thumb.jpg

post-214-0-31138400-1442226533_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To je tak velkej rozdil? Treba proti octavii?

nevím, co tím TomášB myslel, ale já s ním samozřejmě nesouhlasím... přiznám se, že O III jsem nejel... takže přímo neporovnám, ale jestli máš 360 tis na nový auto, tak si myslím, že Hyundai je dobrá volba... já mám teď najeto asi 9.800 km... a vše je v pořádku... jasně, není to moc km, ale píšu tak jak to mám já...

nevím, ale zatím jsem nezaznamenal nějaké obecné problémy s motory Hyundai... té nafty bych se nebal, já dal přednost benzínu, protože byl levnější a tišší... a navíc nenajezdím už moc km...

kdyby byly vozy Hyundai tak špatný, tak by se jich asi tolik neprodávalo... už jsem to tu psal jednou, například u nás na chalupě, co si lidi koupili nový auto, tak si nikdo nekoupil Škodovku... proč? to nevím...

ale přibylo nám tam Suzuki S-Cross, Kia Carens, Hyundai i30, nový Hyundai Tucson, Hyundai ix35...

osobně bych si zašel do autosalonu a projel bych si tu motorizaci... jo a to vyhřívaný okno, to bude asi omyl... do i30 se vyhřívaný okna nedělají... jen je tam rozmrazování čelního okna (funkce klimatizace) a pak snad je vyhřívané sklo pod stěrači... ale to záleží na výbavě... ;)

tady jsou obrázky z mýho Stylu...

post-214-0-71629500-1442227306_thumb.jpg

post-214-0-00627800-1442227327_thumb.jpg

post-214-0-93285100-1442227352_thumb.jpg

post-214-0-93430800-1442227372_thumb.jpg

post-214-0-68467900-1442227396_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

nevím, co tím TomášB myslel, ale já s ním samozřejmě nesouhlasím... přiznám se, že O III jsem nejel... takže přímo neporovnám, ale jestli máš 360 tis na nový auto, tak si myslím, že Hyundai je dobrá volba... já mám teď najeto asi 9.800 km... a vše je v pořádku... jasně, není to moc km, ale píšu tak jak to mám já...

nevím, ale zatím jsem nezaznamenal nějaké obecné problémy s motory Hyundai... té nafty bych se nebal, já dal přednost benzínu, protože byl levnější a tišší... a navíc nenajezdím už moc km...

kdyby byly vozy Hyundai tak špatný, tak by se jich asi tolik neprodávalo... už jsem to tu psal jednou, například u nás na chalupě, co si lidi koupili nový auto, tak si nikdo nekoupil Škodovku... proč? to nevím...

ale přibylo nám tam Suzuki S-Cross, Kia Carens, Hyundai i30, nový Hyundai Tucson, Hyundai ix35...

osobně bych si zašel do autosalonu a projel bych si tu motorizaci... jo a to vyhřívaný okno, to bude asi omyl... do i30 se vyhřívaný okna nedělají... jen je tam rozmrazování čelního okna (funkce klimatizace) a pak snad je vyhřívané sklo pod stěrači... ale to záleží na výbavě... ;)

tady jsou obrázky z mýho Stylu...

Je to relativní a otázka vkusu, nároků a priorit. Spoustě lidem je fuk co a jak je doveze z bodu A do bodu B.

Odkaz ke komentáři

Tome... jasně, jenže ty máš vyloženě averzi na Hyundai, což ti teda neberu, to je tvoje věc..., a proto tady na dotaz reaguješ tak, jak by sis to nikdy nekoupil a bůhví co dál... ty jsi zvyklý na jinou třídu aut... ale my "obyčejní" lidé jsme za auta, jako je Hyundai rádi...

já nejsem zaujatej ve prospěch Hyundai, ale mě se to auto prostě líbí a přesvědčilo mě o tom, že v Hyundai auta dělat umí... na druhou stranu věřím, že i v Oktávii, či Golfu bych se cítil dobře a chválil bych... akorát za jiný peníze...

ale nic, fórum je od toho, aby se vyjadřovaly názory, takže sem s nima... ;)

To každopádně. Ale teď už bych se toho vůbec nebál, mám natrénováno :lool: Takže pokud by na to došlo, přijedu samozřejmě rád :palec:

no Jirko, určitě se ozvu, budu to vědět dopředu a kdyby náhodou nebylo žádný dřevo, tak posedíme, pokecáme... ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...