Storm Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 Čau, vítej mezi Octávama. Nárazníky tomu určitě sluší víc než série - o tom žádná ( zvlášť u stříbrné )......ale kola bych hnedle vyměnil za něco jiného Ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 Čau, vítej mezi Octávama. Nárazníky tomu určitě sluší víc než série - o tom žádná ( zvlášť u stříbrné )......ale kola bych hnedle vyměnil za něco jiného Ať slouží Vsak uz jsem videl inzerat, ze je prodava ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 Moc pěkný auto. Vybral jsi dobře. Ať si spokojenej a hodmě km be nehody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Vsak uz jsem videl inzerat, ze je prodava ;) ;) ...se vůbec nedivím Smiegel - Co budeš kupovat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Smiegel Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 No kola jsem už prodal,důvod je ten,že měsíčně najedu kolem 4.000 km,tak musím zvolit nějaké asi 16ky. Ale jinak mě se ty 18ky docela zamlouvali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.