Kladivo@jirka Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Zdravím, brzy přijde čas na výměnu (po necelých 240000km)komplet spojky, tak jsem se chtěl zeptat kde kupujete za nějakou slušnou cenu, protože 11000kč mi přijde docela dost. Mam motor asz, 6 rychlostí, 240 dvouhmota. Předem díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Já myslím, že ta cena, pokud je v tom dvouhmota i ložisko je výborná. A to bez práce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Dobře díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cinek Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Nevim co je na cene 11000 vybornyho A navic to je samozrejmne bez loziska Vyborma je akorat pro zlodeje co to za ni prodavaji Jirko , jestli chces muzu se zeptat na Dieselpower foru, pan tam prodava za lepsi ceny. Chtel jsem dat link, ale do tohoto fora nevim proc mi nejde vlozit, porad to pise nejaky picoviny, ale vlozit nelze nic . Na praci si sezen nekoho normalniho, jsou zlodeji co si reknou klidne i 5000,- , takze pri vyberu pozor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Psal jsem " pokud je tam i ložisko " . Potom napiš za kolik to prodává Pán s dokladem a kolik " normální " servisman bere za práci. Ať víme... Já platím za výměnu 1500 Kč a nevím jestli je to moc nebo málo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cinek Odesláno Leden 21, 2015 Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 Tak to lozisko jsem prehlid, jinak pan to prodava bez dokladu za 9500,-kc sadu Sachs , lozisko Sachs 1100,- kc. Treba zde http://www.hanza-autodily.cz/setrvacnik-spojka-240mm-vc-loziska-19tdi-96kw-sachs-2290-601-005/d-72304/ stoji 12500,- a to je jeste jeden ze slusnych prodejcu co ma pomerne nizke ceny, jinde to je horsi. Takze i ja jsem si radsi koupil sadu bez papiru z DP fora , tak jako i jini lide a vsichni spokojene jezdime , protoze zlodeje podporovat nehodlam. Pouze lamelu jsem nechal preoblozit organikou , pro jistotu. prce jenom uz nejaky ty koniky a kroutak mam. Usetreny penize muzu investovat jinde, nevim jak pro tebe, ale pro mne je 1000 docela dost penez. Cena vymeny spojky v beznym servisu, i soukromnika je tak cca 3000,- , kdyz se nevyskytnou zadne komplikace. Jestli ti nekdo udela spojku za 1500, tak si gratuluj, je to hodne kamaradska cena Jinak Jirkovi jsem samozrejmne odkaz preposlal, je jen na nem jestli si koupi v obchode nebo u soukromnika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Leden 21, 2015 Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 Já kupoval naposled sadu i s ložiskem Sachs za 12 tis. se slevou a dokladem, proto jsem psal, že 11 tis. je dobrá cena. A ta cena za výměnu je opravdu od kamaráda... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.